ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη ψυχολογίας επί ιταλικού εδάφους

φιλική-νίκη-ψυχολογίας-επί-ιταλικού-ε-494561

Μια ακόμη διεθνή νίκη ψυχολογίας, τη δεύτερη μετά την Λοκομοτίβ και την πρώτη επί ιταλικού εδάφους, πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός, που σε ένα δυνατό φιλικό τεστ κέρδισε την Κρεμονέζε με 3-1.

Στο πρώτο φιλικό στην Ιταλία, όπου βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι από την περασμένη Κυριακή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Σούπερ Λίγκα που ξεκινά στο τέλος Αυγούστου, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη επικράτησαν της ιταλικής ομάδας της τρίτης κατηγορίας στο "Κομουνάλε Καστελμπέλο" και έδειξαν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ικανοποιώντας τον Καρδιτσιώτη τεχνικό που χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες και βεβαίως περιμένει και περαιτέρω βελτίωση και ατομικά και ομαδικά…

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Γιακούποβιτς, δεξιά τον Ψυχογιό, αριστερά τον Ζαραδούκα, στο κέντρο της άμυνας τον Γαλλο Τομάς και τον υπό δοκιμή Τσέχο Κουσέρα, αμυντικό χαφ τον Αλβάρεζ, στο κέντρο τους Μόνχε, Καπετάνο, Ουμπίντες, και επιθετικούς τους Σολάκη και Καμπάνταη

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους «ερυθρολεύκους» να προηγούνται με 2-1, με γκολ των Ουμπίντες και Καμπάνταη, παρά το γεγονός ότι η Κρεμονέζε προηγήθηκε στο σκορ.

Στο Β’ ημίχρονο ο Σακης Τσιώλης άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και έπαιξαν οι: Ρόκα, Σέλεζι, Ρόκας, Γκότοβος, Σκάρος, Κάστρο, Ρίκα, Μαρτίν, Πλιάγκας και συνέχισαν ο Ουμπίντες και ο Μόνχε που ήταν από τους καλύτερους ερυθρόλευκους.

Επίσης στο 2ο αυτό 45λεπτο έπαιξαν ο Τσεκούρας και ο Σενεγαλέζος Σανκαρέ, που για μια ακόμη φορά έδειξε σταθερός στο κέντρο της άμυνας, ενώ το τελικό σκορ 3-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Δημήτρη Πλιάγκα με πλασέ.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό στην Ιταλία έδειξε ότι μέρα με τη μέρα βελτιώνεται… γίνεται πιο ομάδα…και ο Σακης Τσιώλης δήλωσε και πάλι ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο…

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ιταλία είναι αύριο, οπου σε τουρνουά δυο 45λεπτων θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο, αλλά την Πορτογκρουάρο που φέτος ανέβηκε στη Serie B. Την Δευτέρα θα παίξει με την Αλ Σάαντ από το Κατάρ, ενώ την Τετάρτη θα παίξει με τη Βερόνα. Στην Ελλάδα οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν: 12/8/10, στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα, 13/8/10 στο ΕΑΚ Βόλου, τον ΠΑΣ Γιάννινα, 18/8/10 την ΑΕΛ στην Λάρισα και στις

21/8/10 στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Υποστηρικτής της ΠΑΕ "Η ΔΗΜΗΤΡΑ"

Επίσημος υποστηρικτής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι από χθες, όπως ανακοινώθηκε, ο «Αγροτικός παραγωγικός συνεταιρισμός Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». Μάλιστα ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γιάννης Κίτσιος, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και περήφανοι για τη συμφωνία και τη χορηγία προς την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Οι επιχειρήσεις της περιοχής έχουν πλέον τη δυνατότητα, μέσω του Ολυμπιακού Βόλου, να διευρύνουν την απήχησή τους στην τοπική και στην πανελλαδική αγορά, στηρίζοντας ταυτόχρονα την ομάδα της πόλης. Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφοντας στη Super League μετά από δύο δεκαετίες, αποτελεί πλέον τον καλύτερο πρεσβευτή όλης της Μαγνησίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Συνεταιρισμός Αγχιάλου με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη γη των συνεταίρων μας συνδέει το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου, με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το «Θεσσαλικό Τσίπουρο», με την ξεχωριστή γεύση του και το πλούσιο άρωμά του, το οποίο έχει δικαίως κατακτήσει όλη την ελληνική αγορά, θα ταξιδεύει με τον Ολυμπιακό Βόλου, φέρνοντας μαζί του και διαφημίζοντας παντού την αύρα του Παγασητικού και το άρωμα του Πηλίου. Τα κρασιά «ΔΗΜΗΤΡΑ», με το φυσικό λεπτό άρωμά τους, είναι πιστοποιημένα από ολοκληρωμένη διαχείριση και προέρχονται από τους βιολογικούς αμπελώνες της περιοχής, αποτελώντας το ιδανικό ποτό για όλες τις ώρες. Ο Συνεταιρισμός Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» με τα παραδοσιακά προϊόντα της θεσσαλικής γης και με την εγγύηση και την ποιότητα του Συνεταιρισμού στηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου και τον συνοδεύουν σε κάθε του βήμα, με στόχο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους περήφανους».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου