ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεοδοσιάδης και Τσάγγαρης σε προτεραιότητα

θεοδοσιάδης-και-τσάγγαρης-σε-προτερα-495390

Δύο παίκτες φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Στράτου Γιδόπουλου για την ενίσχυση της ομάδας. Μετά το Βαγγέλη Στουρνάρα που φέρεται να έχει συμφωνήσει και μένουν μόνο τα τυπικά των υπογραφών για να αποτελέσει και επίσημα παίκτη της κυανόλευκης ομάδας, οι διοικούντες την ΠΑΕ στρέφουν το ενδιαφέρον τους και προσπαθούν να κλείσουν συμφωνία με ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι έμπειροι Σάκης Θεοδοσιάδης και Γιάννης Τσάγγαρης.
Οι δυο παίκτες περιμένουν νέα επαφή με το Στράτο Γιδόπουλο μέσα στις επόμενες ημέρες και δείχνουν διάθεση να αγωνιστούν στη Νίκη Βόλου, αν φυσικά καλυφθούν οι απαιτήσεις τους και υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.
Για το Σάκη Θεοδοσιάδη η Νίκη θα ήταν μια καλή λύση από τη στιγμή που διαμένει μόνιμα στα Τρίκαλα. Ο έμπειρος αμυντικός με πολύχρονη θητεία στα γήπεδα και των τριών κατηγοριών έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση της Νίκης αναμένεται να του καταθέσει την τελική της πρόταση. Ο Στράτος Γιδόπουλος θεωρεί ότι ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα του κυανόλευκου συγκροτήματος στο νέο πρωτάθλημα της νέας σεζόν και θεωρεί ότι έναν τέτοιο παίκτη που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους νεαρούς και παράλληλα να πάρει την ομάδα του στις «πλάτες» του, τον έχει ανάγκη η φετινή Νίκη. Ετσι φαίνεται πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που η ομάδα θα σπαταλήσει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της.
Για την άμυνα εξετάζεται και η λύση και του Ακη Πέτρου, αλλά φαίνεται πως ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών θα αποκτηθεί. Με το Βολιώτη παίκτη δεν υπήρξε κάποια νέα επαφή και φαίνεται πως δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη την ομάδα. Ηδη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο συγκρότημα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Εν τω μεταξύ ανοιχτό παραμένει και το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Τσάγγαρη, με τα μηνύματα από την τελευταία επαφή να είναι πιο θετικά. Ωστόσο και οι δύο πλευρές τονίζουν ότι ακόμα δεν έχει επέλθει η συμφωνία. Ο Γιδόπουλος επικοινώνησε με το Βολιώτη μέσο, του είπε ότι είναι κοντά στα χρήματα και του υποσχέθηκε ότι θα μιλήσουν ξανά μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Τσάγγαρης θεωρεί πως σίγουρα θα μείνει ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την προσφυγή που κατέθεσε, καθώς το ποσό που εκδικάζεται τη Δευτέρα εκτός απροόπτου είναι αρκετά μεγάλο και δεν υπάρχει η δυνατότητα η ΑΣΑ να μπορέσει να του δώσει τα χρήματα για να τον κρατήσει. Μάλιστα συζητήθηκε η λύση του προσύμφωνου, αν τελικά υπάρξει συμφωνία, ώστε μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή και βγει η τελική απόφαση, να είναι καλυμμένοι τόσο η ΠΑΕ Νίκη, όσο και ο ποδοσφαιριστής. Λεπτομέρειες πάντως ακόμα δεν έχουν συζητηθεί όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος.

Κρατάει τρεις νεαρούς
Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές θα διατηρηθούν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα οι Χρήστος Ζαρίφης, Πολύβιος Παπαϊωάννου και Κώστας Καρακώστας θα είναι οι παίκτες που είναι στις προθέσεις του Χόρχε Μπάριος να παραμείνουν στην ομάδα. Από κει και πέρα Φλάμος και Ντακούρ θα αποτελέσουν παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες. Οσον αφορά στους υπολοίπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που περιμένουν την ομάδα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους απέναντι τους, ο Χόρχε Μπάριος αναμένεται να αποφασίσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτοί που απέμειναν και περιμένουν είναι οι Σωτρίνης, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Γεωργιάδης, Γκινής και Ζάγκας (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό την περσινή σεζόν), όπως και οι δυο τερματοφύλακες Κατσίβελος και Τάσσος, με το δεύτερο βέβαια να έχει καταθέσει προσφυγή. Να σημειωθεί ότι τα συμβόλαια των παραπάνω ποδοσφαιριστών έχουν λήξει, αλλά οι ίδιοι περιμένουν και αν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σεζόν είναι πρόθυμοι να συζητήσουν την εκ νέου συνεργασία τους με την ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου