ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσοί Τζιντρούδη, Βαραλής και Αϋφαντής

χρυσοί-τζιντρούδη-βαραλής-και-αϋφαντ-495824

Πολλά μετάλλια και διακρίσεις συνέλεξαν οι ομάδες της Μαγνησίας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Από τις διακρίσεις των Βολιωτών κολυμβητών ξεχώρισαν τα χρυσά των Τζιντρούδη, Βαραλή και Αυφαντή.

ΟΕΑ/ΝΑΒ

Συγκεκριμένα ο ΟΕΑ-ΝΑΒ ήταν ο πρώτος επαρχιακός σύλλογος σε μετάλλια και διακρίσεις. Στην κατηγορία εφήβων σάρωσε ο Αϋφαντής Κωνσταντίνος, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στα 1.500 μ. ελεύθερο. όπως και στα 400μ.. στην οποία πάλι αναδείχθηκε πρώτος. Παράλληλα ο Αυφαντής κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. ελεύθερο. Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε επίσης ο Κωνσταντίνος Βαραλής, ο οποίος πρώτευσε στα 400 μ. ελεύθερο στην κατηγορία παμπαίδων, ενώ το χρυσό πήρε και στα 400 μ. μικτή ατομική. Επίσης ο ίδιος αθλητής κατέλαβε την 3η θέση στα 200 μ. ελεύθερο, επίσης στην κατηγορία των παμπαίδων. Ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ. ελεύθερο κορασίδων πήρε η Σταυρούλα Καραντάκου, ενώ τη δεύτερη θέση και επίσης ασημένιο μετάλλιο κατέλαβε και στα 50 μ. πεταλούδα στην κατηγορία κορασίδων. Από εκεί και πέρα η Χριστίνα Νίστα επέστρεψε με δύο χάλκινα μετάλλια στα 100 μ. ύπτιο αλλά και στα 200 μ. επίσης στο ύπτιο. Τέλος ο σύλλογος του ΟΕΑ-ΝΑΒ κατέλαβε την πρώτη θέση στα 4Χ100 στο ελεύθερο κορασίδων με τις Καραντάκου, Αγριαγιάννη, Λιούπη και Παπαβασιλείου να συμμετέχουν στην σκυταλοδρομία και να παίρνουν ακόμη μία πρωτιά για το βολιώτικο σύλλογο.

Ο ΝΟΒΑ

Με πέντε μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο ΝΟΒΑ. Οι κολυμβητές του βολιώτικου συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησαν συνολικά δύο χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο. Πιο συγκεκριμένα, με την εμφάνισή της έλαμψε η νεαρή κολυμβήτρια του ΝΟΒΑ Αργυρώ Τζιντρούδη-Γαϊτανίδη, καθώς κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Παγκορασίδων, ένα στα 100 μ. πεταλούδα και ένα στα 200 μ. ύπτιο, ενώ πήρε και ένα ασημένιο στα 200 μ. μικτής ατομικής στην πεταλούδα.

Σημαντική επίδοση πέτυχε και ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο στην κατηγορία παμπαίδων Α. Τέλος χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στα 4Χ100 ελεύθερο, στην κατηγορία παμπαίδων Α οι Ορφέας Βαρβαρέλης, Τάσος Μπουρμπούλιας και Κουτσιαρής Βάγιος.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου