ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην προ-Εθνική Ανδρών Κολύμβησης ο Βολιώτης, Γιάννης Στάμος

στην-προ-εθνική-ανδρών-κολύμβησης-ο-βο-528984

Οι πολύ καλές επιδόσεις του Γιάννη Στάμου, πλέον αθλητή του ΠΑΟΚ, το προηγούμενο διάστημα οδήγησαν την ΚΟΕ να προσθέσει τον Βολιώτη κολυμβητή στην προ-Εθνική Ανδρών, για το τρέχον αγωνιστικό έτος. Σύμφωνα με την ομοσπονδία, η ένταξη των αθλητών στην προ-Εθνική έγινε με βάση τις επιδόσεις που σημειώθηκαν την περασμένη σεζόν (1/1/16-31/8/16), ωστόσο στην κολυμβητική περίοδο που διανύουμε υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθεί αθλητής στην προ-Εθνική με επιδόσεις που θα επιτύχει από την 1/11/16 έως την 31/5/17.

Ο Γιάννης Στάμος, που βρίσκεται σε άριστη φόρμα, άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε βραβευθεί από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου ως πανελληνιονίκης στην κολύμβηση, συμπεριελήφθη στη λίστα με τους καλύτερους αθλητές της χώρας, που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες στα κολυμβητικά μίτινγκ του εξωτερικού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Στάμο, στις προ-Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νεανίδων βρίσκονται οι επίσης Βολιώτες Γιώργος Τζώρτζης, Γιώργος Βελιάδης, Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Αναστασία Μεντεκίδη και Χατζηεφραιμιδου Μαρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου