ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Κώστα Μπέα στον πάγκο η Ακρόπολη

με-κώστα-μπέα-στον-πάγκο-η-ακρόπολη-497428

Με τον Κώστα Μπέα στον πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η Ακρόπολη Σέσκλου στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. Ο Σεσκλιώτης προπονητής Κώστας Μπέας, που έπαιξε και ποδόσφαιρο στην Ακρόπολη (πριν πάει σε Νίκη και Θησέα), θα είναι για 6η σεζόν -αν και όχι συνεχόμενα- προπονητής της ομάδας (έχει καθίσει και στον πάγκο του Πανιωνίου), ενώ την περασμένη περίοδο 2009-10 παρουσίασε ένα καλό και ανανεωμένο σύνολο που κατέκτησε την 10η θέση στη βαθμολογία με 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες και αξιοποίησε την έδρα (αήττητο στον γύρο) με 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες στο Σέσκλο.
Το νέο Δ.Σ. της Ακρόπολης κατέληξε σε αυτήν την απόφαση για συνέχεια με τον Κώστα Μπέα, αξιολογώντας την έως τώρα παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και θέλοντας έτσι να δοθεί συνέχεια στη διευρυμένη ανανέωση που επιχειρήθηκε πέρυσι.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη το βάρος θα πέσει στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν μετακινήσεις από και προς την Ακρόπολη.
Οι ημερομηνίες της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών και της έναρξης της προετοιμασίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Μετά την εκλογική διαδικασία της 21ης Ιουλίου 2010 ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση για την περίοδο 2010-11, η οποία την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 συνεδρίασε και ήρθε σε σώμα ως εξής:
Τανάγιας Ιωάννης Πρόεδρος
Καραλής Βασίλειος Αντιπρόεδρος
Κολιαμήτρας Αθ. Απόστολος Γεν. Γραμματέας
Μόσιος Αντώνιος Γεν. Αρχηγός
Κουρτέσης Μιχαήλ Έφορος Γηπέδου
Τσούτσας Χρήστος ΄Έφορος Υλικού
Τσιαμήτας Χρ. Αθανάσιος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.
Τα ονόματα των υπολοίπων πέντε (5) μελών του νέου Δ.Σ. θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.
Μετά την εξέλιξη αυτή το Δ.Σ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Σε μια χρονιά ιδιαιτέρως δύσκολη από κάθε άποψη αναλαμβάνουμε την μεγάλη ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα και να φτιάξουμε μέσα από αυτήν μια κυψέλη αξιοποίησης των πολλών ποδοσφαιρικών ταλέντων του Σέσκλου και ταυτόχρονα να κρατήσουμε τα μικρά παιδιά μακριά από κάθε κίνδυνο, όσο αυτό είναι δυνατόν. Εννοείται πως η οικογένεια της Ακρόπολης είναι έτοιμη να δεχτεί στους κόλπους της παιδιά εκτός Σέσκλου που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, είναι καλοί χαρακτήρες και είναι διαθέσιμοι να εναρμονιστούν στο όραμα της διοίκησης για μια ομάδα που θα διακατέχεται από υγιή νοοτροπία και συλλογικό πνεύμα. Αυτός για άλλη μια χρονιά θα είναι και ο μεγάλος στόχος μας. Ευχαριστούμε απελθούσα διοίκηση για τη σοβαρή δουλειά που έκανε την περασμένη χρονιά, αφήνοντας πίσω της ένα σημαντικό έργο και ένα σωματείο νοικοκυρεμένο από κάθε άποψη, ένα έργο που μπορεί να αποτελέσει την ισχυρή βάση για πολύ καλύτερα πράγματα, ποδοσφαιρικά και όχι μόνο".

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου