ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμεινε στην Γ’ Εθνική ο ΟΕΑ-ΝΑΒ

παρέμεινε-στην-γ-εθνική-ο-οεα-ναβ-495802

Με επιτυχία για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του πρωταθλήματος πόλο της Γ’ Εθνικής, καθώς η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου παρέμεινε άνετα στην κατηγορία, μην καταφέρνοντας ωστόσο να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος που είχαν θέσει παίκτες και τεχνικό τιμ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με ελπίδα μετά από την εξασφάλιση μιας γρήγορης παραμονής να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, μιας και στο τελευταίο παιχνίδι με το Οξυγόνο, όπου και παίζονταν η πρόκριση, οι παίκτες του ΟΕΑ-ΝΑΒ εμφανίστηκαν πολύ καταπονημένοι από τα συνεχή παιχνίδια και ηττήθηκαν δίκαια με σκορ 9-3. Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και πιο ξεκούραστοι και πήραν μαζί με το Ρέθυμνο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ενώ στη Δ’ Εθνική υποβιβάστηκε η ομάδα της Ξάνθης.

Τα αποτελέσματα του ΟΕΑ-ΝΑΒ

1η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Καρδίτσα 13-6

2η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Καβάλα 11-2

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ξάνθη 10-3

3η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ρέθυμνο 8-13

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Οξυγόνο 3-9

Η βαθμολογία

1. Ρέθυμνο 51-27 10

2. Οξυγόνο 48-29 7

3. ΟΕΑ/ΝΑΒ 45-33 6

4. Καβάλα 27-47 4

5. Καρδίτσα 33-42 3

6. Ξάνθη 22-48 0

Για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ στους αγώνες αγωνίστηκαν οι: Βόντζος Θεοδόσης, Ιωαννίδης Κώστας, Βαΐτσης Δημήτρης, Ζησόπουλος Νίκος, Γλύκος Παναγιώτης, Δαράκης Κώστας, Κόφφας Θανάσης, Κόφφας Δημήτρης, Παρασκευόπουλος Τάκης, Μάρκοβιτς Μιχάλης, Τζαμτζής Σπύρος, Κολιοπάνος Γιάννης και Πλεμμένος Δημήτρης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου