ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μέλλον… δήλωσε παρών

το-μέλλον-δήλωσε-παρών-496200

Το μέλλον δήλωσε… παρών στην χθεσινή παρουσίαση της νεοσύστατης ομάδας U-17 του Ολυμπιακού Βόλου, των μεταγραφικών αποκτημάτων της Ακαδημίας, των υπευθύνων των Ακαδημιών και των προπονητών, σε μια εκδήλωση όπου κυριάρχησε το σύνθημα «χτίζουμε, αλλά   χτίζουμε και χαρακτήρες».
Η κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά οργανωμένα είχε και άλλα ενθαρρυντικά μηνύματα, αφού έγινε γνωστό ότι τα παιδιά   που πέρσι ήταν 40 τώρα έγιναν 162, ενώ βρέθηκε και το γήπεδο για την προπ’ονησή τους (Νεάπολη).
 
 
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΚΥΨΕΛΗ», στην παραλία του Βόλου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι γονείς τους, φίλαθλοι της ομάδας, δημιούργησαν μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.
 
Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιώργος Τόρης, ο οποίος καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ερυθρόλευκη οικογένεια και τόνισε: «Ευχαριστούμε τους γονείς τους και τις διοικήσεις των ομάδων που μας εμπιστεύτηκαν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του βολιώτικου ποδοσφαίρου και του συλλόγου μας».
 
Ο Αχιλλέας Μπέος, που δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, απέστειλε μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων τόνισε: «Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου περνάει από τις Ακαδημίες και τις ομάδες Νέων του κάθε συλλόγου. Με απόλυτο σεβασμό απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές τους ο Ολυμπιακός Βόλου με τη συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, στην νεοϊδρυθείσα ομάδα U-17 και στην U-20, ανοίγει το δρόμο των ευκαιριών στα νέα παιδιά και τους προσφέρει τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον να γίνουν μέλη της επαγγελματικής ομάδας του συλλόγου».
 
Ο Ιάσων Χατζής, η "ψυχή" των τμημάτων της υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, υπεύθυνος για τη λειτουργία της Ακαδημίας και της U-17, είπε χαρακτηριστικά: «Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν δίνουμε βάρος μόνο στις επιδόσεις εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στο παιδαγωγικό μέρος. Τα παιδιά αποτελούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και οι υπεύθυνοι προπονητές, άρτια καταρτισμένοι, θα δώσουν τη δέουσα προσοχή σε όλους τους τομείς».
 
Ο Νίκος Τσεκούρας, υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά και θα παρακολουθούμε την πρόοδό τους, τόσο στην ομάδα, όσο και στο σχολείο τους, και θα είμαστε ανυποχώρητοι σε θέματα τάξης και πειθαρχίας. Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους νέους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους καμαρώσουμε στο μέλλον επιτυχημένους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».
 
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέοι ποδοσφαιριστές της U-17.  Αυτοί είναι:
 
Βαϊνάς Γ., Βεργίνης Π., Βάτσιος Λ., Τσιμπανάκος Ν., Τζορβατζής Κ., Γιοβάνης Π., Σιφνιώτης Η., Ευάγγελος Πρ., Κάρρος Β., Μπλούνας Ν., Σχουλής Στ., Οικονόμου Θ., Κολημήτρας  Άγ., Τσουκαλάς Π., Πρασσάς  Απ., Λαδέρης Αθ., Διαμάντης Αλ., Παχής Ελ., Αρσένος Β. Γάτσιος Π., Τσιμπανογιάννης Κ. και Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος.
Προπονητής U-17: Παντελής Βαρβέκης.
Φροντιστής: Παπαπορφυρίου Δημήτρης.
 
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι:
Αργυρίου Β. (από Ερμής Ν. Ιωνίας), Πολυχρόνου Θ. (Αγία Παρασκευή), Ρούσσας Σπ. (Ερμής Ν. Ιωνίας), Σταματίου Χ.(Ερμής Ν. Ιωνίας), Τσίντζας Κ. (Ατρόμητος Αθηνών), Στρούγγης Δ. και Στρούγγης Στ. (ΑΕ Διμηνίου), Κοτσέλος Π. (Αγία Παρασκευή), Αγιώτης Γ. (Μαγνησιακός), Αγιασιώτης Π. (Ερμής Ν. Ιωνίας), Καργαδούρος Μ. (Μαγνησιακός), Πέτσης Β. (Ερμής Ν. Ιωνίας), Τσελέπης Α. (ΑΠΟΒ), Σταυρόπουλος Γ. (Ερμής), Δήμος Βασίλειος.
 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου:
Υπεύθυνος προπονητής: Νίκος Τσεκούρας
Προπονητές τμημάτων: Γιώργος Καραγιάννης, Δημήτρης Βαϊνάς, Παναγιώτης Ζορδομπάς, Θωμάς Μακρής, Σάκης Μακρής, Νίκος Αγιασιώτης, Άρης Γιαννούτσος και Γιώργος Λίταινας – γυμναστής.
 
Τέλος, ο προπονητής και οι παίκτες της U-17 ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Δευτέρα απόγευμα, 2 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου