ΠΟΛΟ

Ιστορική πρόκριση για τις Νεάνιδες του ΟΥΚ

ιστορική-πρόκριση-για-τις-νεάνιδες-το-533923

Μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων υδατοσφαίρισης πέτυχε η ομάδα του ΟΥΚ, που για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, συμμετέχει σε διοργάνωση στο γυναικείο πόλο.

Ο ΟΥΚ, συμμετείχε στον 3ο όμιλο, που διεξήχθη το τριήμερο 10-12 Μαρτίου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», αγωνιζόμενος απέναντι σε ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας, Ολυμπιακό και ΝΕ Λαμίας. Τα κορίτσια του Δημήτρη Καραναστάση, που έχασαν στην πρεμιέρα των αγώνων από το ΝΟ Λάρισας είδαν την ομάδα της ΝΕ Λαμίας να μηδενίζεται λόγω μη προσέλευσης της στο κολυμβητήριο (αγωνιζόταν με τη ΝΕ Πατρών) και εφόσον της αφαιρέθηκε ένας βαθμός, απέκτησαν προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. (μόνο η τελευταία ομάδα δεν προκρινόταν).

Παρά την ήττα του Σαββάτου από τον Ολυμπιακού, αλλά και χθες το πρωί από τη ΝΕΠ, οι Βολιώτισσες επικράτησαν εν τέλει και της Λαμίας με 11-7 στο τελευταίο παιχνίδι και κατετάγησαν στην 4η θέση, με 3 βαθμούς, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Απριλίου.

Τα συνολικά αποτελέσματα στους αγώνες είχαν ως εξής: ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 4-17, ΝΕ Πατρών – ΝΕ Λαμίας 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε η ΝΕ Λαμίας που μηδενίστηκε και της αφαιρέθηκε ένας βαθμός), ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών 4-22, Ολυμπιακός – ΟΥΚ Βόλου 23-6, ΝΕ Λαμίας – ΝΟ Λάρισας 5-16, ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός 9-9, Ολυμπιακός- ΝΕ Λαμίας 25-2, ΟΥΚ Βόλου- ΝΕ Πατρών 3-27, ΝΟ Λάρισας Ολυμπιακός 4-15, ΝΕ Λαμίας- ΟΥΚ Βόλου 7-11

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 10

2. ΝΕ Πατρών 10

3. ΝΟ Λάρισας 6

4. ΟΥΚ Βόλου 3

5. ΝΕ Λαμίας -1

Τα κορίτσια του ΟΥΚ Βόλου που αγωνίστηκαν: Καραγκούνη, Νασιάκου Ρ., Νασιάκου Β., Αχλαδιώτη, Τζιανή, Σαμαρτζή, Τσιμπερίδη, Κουφιδάκη, Γιάνναρου Γ., Γιάνναρου Σ., Νασιάκου Α.,Καρούτη, Εφραίμογλου, Δίπλα, Γαργαλέτσου, Ντόνα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου