ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινούν οι δοκιμές υπό το βλέμμα του Μπάριος

ξεκινούν-οι-δοκιμές-υπό-το-βλέμμα-του-μ-517922

Μέσα στην εβδομάδα και όχι στο Βόλο, αλλά στην Αθήνα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών υπό το βλέμμα του Χόρχε Μπάριος για τη Νίκη. Επειδή οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από την Αθήνα, κρίθηκε καλύτερο να γίνουν στο γήπεδο της Γλυφάδας για δύο ημέρες οι δοκιμές. Αν κάποιοι από αυτούς τους παίκτες ικανοποιήσουν τότε θα κληθούν να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κυανόλευκο σύλλογο. Μετά τις δοκιμές θα καθοριστεί και η «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας.

Ενοχλημένος από τους φιλάθλους

Ενοχλημένος είναι ο Στράτος Γιδόπουλος από τους φιλάθλους που στέλνουν επιστολές στις τοπικές εφημερίδες κατά του Χόρχε Μπάριος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε δήλωση σε σκληρό ύφος επί του θέματος και καλεί αυτούς τους φιλάθλους να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ για να του εκφράσουν από κοντά τις απόψεις τους.

«Επειδή ακούγονται άναρθρες κραυγές που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν κακό στην ομάδα και επειδή δεν καταλαβαίνω τι επί προσωπικού μπορούν να έχουν δέκα φίλαθλοι της Νίκης με τον Χόρχε Μπάριος, θα ήθελα να καλέσω αυτούς τους ανθρώπους που στέλνουν τις επιστολές στις τοπικές εφημερίδες και εκφράζουν την αντίθεση τους για την επιλογή του προπονητή, να έρθουν να μας πούνε τις απόψεις τους από κοντά. Δε γίνεται να κάνουν τσάμπα κριτική. Τους είχαμε καλέσει και την προηγούμενη φορά αλλά δε φάνηκε κανείς. Αν δεν έρθουν τη Δευτέρα στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ για να μας εκφράσουν από κοντά τις απόψεις τους, τότε ας σταματήσουν να δυσφημούν την ομάδα με τις ενέργειες τους και να απειλούν την ενότητα της. Αν είναι όντως υπαρκτά πρόσωπα, τότε ας έρθουν να τα πούμε από κοντά. Αλλιώς θα θεωρήσουμε ότι απλά «παίζουν» κάποιο παιχνίδι και τα ονόματα τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

*Το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του Μιχάλη Παπαγεωργίου για τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα του.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου