ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο

πλήρωσε-το-κακό-πρώτο-ημίχρονο-851206

Άργησε να «ξυπνήσει» και τελικά το πλήρωσε η ομάδα πόλο της Νίκης, που γνώρισε την ήττα με 12-10 από τον Υδραϊκό, στην 2η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα παρουσίασε πολύ κακή εικόνα στο δύο πρώτα οχτάλεπτα με αποτέλεσμα να κυνηγάει μετά το σκορ, χωρίς τελικά να καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Ο Υδραϊκός αιφνιδίασε τους Νικιώτες και στο πρώτο οχτάλεπτο κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 4-1 κάνοντας έτσι δύσκολο το έργο των παικτών του Δημήτρη Μπλάνα. Ένας βολιώτης, πρώην διεθνής πολίστας με συμμετοχές σε Ολυμπιάδες, ο 42χρονος Φίλιππος Καιάφας, έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ και γάζωσε την εστία της Νίκης πετυχαίνοντας συνολικά 5 τέρματα όντας αυτός που ουσιαστικά έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στον Υδραϊκό. Και στο δεύτερο οχτάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε και με τον Καιάφα να κάνει ό, τι θέλει στην πισίνα, Υδραϊκός πέτυχε επιμέρους σκορ 4-2 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς.
Η Νίκη συνήλθε στην επανάληψη και προσπάθησε για τη μεγάλη ανατροπή ωστόσο η διαφορά ήταν μεγάλη για να μπορέσει να καλυφθεί. Στο τρίτο οχτάλεπτο οι Νικιώτες επικράτησαν με 3-2 μαζεύοντας κάπως το σκορ σε 10-6 από το 7-2 της δεύτερης περιόδου. Η ύστατη προσπάθεια έγινε στο τελευταίο οχτάλεπτο με τους πολίστες της Νίκης να προσπαθούν για την ανατροπή αλλά πάνω που πλησίασαν σε απόσταση βολής (10-8) ο Υδραϊκός πέτυχε ένα τέρμα που ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των τυπικά φιλοξενούμενων για ισοφάριση. Τελικά το επιμέρους σκορ διαμορφώθηκε στο 4-2 υπέρ της Νίκης αλλά στο σύνολο ο φωτεινός πίνακας έδειξε το τελικό 12-10 για την ομάδα της Ύδρας. Τα γκολ για τη Νίκη πέτυχαν οι Παρασκευάς Λ. (2), Πετρίδης (2), Φτούλης (2), ενώ από ένα σημείωσαν οι Τάσσιος, Παρασκευάς Β., Μάκος και Κρίτος. Τέλος να σημειωθεί πως στην αποστολή της Νίκης συμμετείχαν και δύο 14χρονοι πολίστες, ο Τσίντζος Ευάγγελος και Σκρέτας Κωνσταντίνος ενώ δυναμικό παρόν έδωσε για άλλη μια φορά και ο κόσμος της ομάδας. Σήμερα οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 10 π.μ το Νηρέα Κατερίνης παιχνίδι από το οποίο θα προκύψει κατά πάσα πιθανότητα το ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου