ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανετα ο ΟΕΑ-ΝΑΒ 11-2 την Καβάλα

ανετα-ο-οεα-ναβ-11-2-την-καβάλα-499285

Με άμυνα που θύμιζε…αστακό, ο ΟΕΑ-ΝΑΒ δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με το επιβλητικό 11-2 της Καβάλας, στη δεύτερη ημέρα της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πόλο. Κορυφαίος για τους βολιώτες, ο φουνταριστός της ομάδας, Κόφφας Θανάσης που πέτυχε τρία γκολ, με άξιους συμπαραστάτες τους Παρασκευόπουλο, Μάρκοβιτς και Μωραϊτόπουλο που πέτυχαν από δύο.

Χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, ο ΟΕΑ-ΝΑΒ επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 11-2 της Καβάλας κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου, έπαιξε άμυνα για σεμινάριο καθώς δεν επέτρεψε στην Καβάλα να απειλήσει τα καρέ της εστίας της. Την ίδια στιγμή η επίθεση ρόλαρε πολύ σωστά και με τον Θανάση Κόφφα σε μεγάλη μέρα-πέτυχε τρία τέρματα-δε δυσκολεύτηκε να πάρει γρήγορα διαφορά ασφαλείας και να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Στο πρώτο οχτάλεπτο το σκορ σταμάτησε στο 3-0 για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά σε καμία στιγμή του αγώνα η δικιά του εστία δείχνοντας από την πρώτη στιγμή ποιος είναι το αφεντικό της πισίνας. Ίδιο παρέμεινε το σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο και παρά τη χαμηλή επίδοση στην επίθεση-ο ΟΕΑ-ΝΑΒ έβαλε μόνο δύο γκολ-η άμυνα παρέμεινε σφιχτή δεχόμενη μόνο ένα τέρμα. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με συνολικό σκορ 5-1 και με την ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Δημαρέλου να είναι στα ύψη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του ΟΕΑ-ΝΑΒ όχι απλά δεν έπεσε αλλά αντιθέτως μπορούμε να πούμε ότι ανέβηκε. Με επιμέρους σκορ 4-1 στο τρίτο οχτάλεπτο και 2-0 στο τέταρτο οι βολιώτες κυριάρχησαν στην πισίνα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα, λόγω του ότι το παιχνίδι είχε κριθεί πολύ γρήγορα, να υπάρξουν και αλλαγές προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Ειδικά στο τρίτο οχτάλεπτο η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, πράγμα που δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι παίκτες. Σκοράροντας συνολικά τέσσερα τέρματα και δεχόμενη μόλις ένα, η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου στο τρίτο οχτάλεπτο έδειξε τη ανωτερότητά της με αποτέλεσμα στην τελευταία περίοδο να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Τα γκολ για την ομάδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ πέτυχαν οι Κόφφας Θανάσης (3), Παρασκευόπουλος, Μάρκοβιτς και Μωραϊτόπουλος (2) ενώ από ένα σημείωσαν οι Ιωαννίδης και Τζαμτζής. Σήμερα η ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 9π.μ το Ρέθυμνο και στις 6 μ.μ το Οξυγόνο Θεσσαλονίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου