ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας από αύριο για Πύρασο

δεύτερη-εβδομάδα-προετοιμασίας-από-α-851206

Όλα κυλούν καλά στην προετοιμασία του Πυράσου που από αύριο θα πραγματοποιεί καθημερινά διπλές προπονήσεις, πρωί-απόγευμα, ώστε να ενταθεί το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης των παικτών αλλά και το αγωνιστικό μοντάρισμα της ομάδας.

Ο Λάκης Μπακάλης και οι παίκτες τα δίνουν όλα στις προπονήσεις προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Στο μεταξύ, άλλη μια ουσιαστική μεταγραφική εκκρεμότητα υπάρχει στο ρόστερ και αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, που θα στελεχώσει τον Γιώργο Τσιλίγκο. Ανακοινώσεις ωστόσο επί του θέματος αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.
Να θυμίσουμε πως οι Αγχιαλίτες έχουν ήδη αποκτήσει από τον Αλμυρό τους Γιάννη Φασουράκη και Παναγιώτη Βούλγαρη, τον Γιώργο Πάσιο από τη Νίκη Πολυγύρου, το Δημήτρη Μπασδάνη από τον Αγροτικό, τον Άρη Στεργίου και Δημήτρη Τσέργα από τη Δήμητρα, το Σπύρο Αναστασίου από την Αγ. Παρασκευή, τον Αντώνη Ταφίλη από τη Δημητριάς και το Θωμά Βούλγαρη από τον Άρη Μελλισσατίκων, ενώ από τις ακαδημίες της ομάδας προωθήθηκαν οι νεαροί Δημήτρης Τσάμης και Βασίλης Κιλμπασάνης. Στο μεταξύ κλείσθηκαν και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας στις 4/8 με Ατρόμητο Σπερχειάδας 7/8 με τον Αγρότη στο Λιανοκλάδι και στις 18 του ίδιου μήνα θα υποδεχτεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης .
Τέλος, σε κυκλοφορία βρίσκονται πλέον και τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Οι κάρτες τιμώνται 80 ευρώ, και σε σχέση με την περσινή τιμή υπάρχει μείωση 20%. Η διάθεση γίνεται μόνο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και από τα γραφεία της Online Solutions σε Βόλο και Ν. Αγχίαλο. Χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας είναι το καροσερι-φανοποιείο του Δημήτρη Ζαλέπα που βρίσκεται στην οδό Θεοχάρη 18 στο Πεδίο Άρεως, Βόλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου