ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον κόσμο για κορυφή και άνοδο

με-τον-κόσμο-για-κορυφή-και-άνοδο-536838

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων, ενώ την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μια ακόμη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή και ο κόσμος θέλει να έχει τη δική του συμβολή σε αυτό… Ο κόσμος, όπως και όλοι στον Ολυμπιακό, γνωρίζουν πως η νίκη την Κυριακή για την 22η αγωνιστική είναι ξεχωριστή, καθώς δίνει το δικαίωμα στους ερυθρόλευκους να προσπεράσουν τον πρωτοπόρο σήμερα Απόλλωνα, που θα είναι ο αντίπαλός τους στο Πανθεσσαλικό… (3μ.μ.)

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Έτσι, με τον κόσμο να «σπρώχνει» για τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολλά υπέρ του στο κυριακάτικο (12/3) ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας, και ο προπονητής Τίμος Καβακάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, και στη διάθεσή του βρίσκονται τόσο ο Ούγκο Μασάδο όσο και ο Ευθυμιάδης, με αμφότερους να έχουν εκτίσει την ποινή τους.

Συνεπώς, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με το βάρος στις προπονήσεις να πέφτει στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων, ενόψει της αναμέτρησης με τους Λαρισαίους.

Το θετικό για την Κυριακή, όπου αναμένεται περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά φέτος, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ και θα πρέπει να δείξει στο γήπεδο ανωτερότητα, ενώ στο εξής πρέπει πλέον να κερδίσει και ντέρμπι, αφού είχε κερδίσει μόνο στον α΄ γύρο την Πύδνα, έχασε από Απόλλωνα στη Λάρισα και από την Πύδνα στο Βόλο, και δεν κέρδισε Καραϊσκάκη, Νίκη και Διαγόρα Σεβαστής.

Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, τονίζεται ότι αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος έφτασε. Αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα μας συνεχίζει με προσήλωση και συγκέντρωση τον αγώνα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στη Football League. Από δω και στο εξής κάθε παιχνίδι θα είναι κι ένας τελικός. Για το λόγο αυτό, η παρουσία των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στήριζε και θα στηρίζει την ομάδα, κι αυτό επιβάλλεται να πράξει κι αυτή την Κυριακή. Με τη φωνή του, το χειροκρότημά του, την εμψύχωσή του θα μετουσιωθεί στον 12ο παίκτη, και με τον μοναδικό του τρόπο θα βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει τη νίκη! Αυτή την Κυριακή γεμίζουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στηρίζουμε έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου και τον οδηγούμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

Η μεγάλη ιστορία και η βαριά φανέλα της ομάδας μας, ας αποτελέσει για όλους μας κίνητρο έτσι ώστε να γίνει ο στόχος μας, πραγματικότητα. Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι»!

Ανακοίνωση Austrian Boys

Νέα ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας εξέδωσαν οι Austrian Boyς αναφέροντας τα εξής: «Στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η φετινή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Για εμάς αυτές τις ημέρες τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Όλη η πόλη του Βόλου πρέπει να ξεσηκωθεί και να στηρίξει μαζικά και δυνατά τους παίκτες της ομάδας μας προκειμένου να κερδίσουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, τη διοίκηση του συλλόγου, τους παίκτες μας και φυσικά τους χιλιάδες οπαδούς και φιλάθλους, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κερδίζουμε κάθε Κυριακή, παίρνουμε το πρωτάθλημα, ανεβαίνουμε κατηγορία και ατενίζουμε το μέλλον πλέον με αισιοδοξία. Όλοι μαζί ενωμένοι θα το πετύχουμε. Το χρωστάμε στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και σε όλα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.

Υ.Γ.1.Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή στις 3 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να δείξουμε την στήριξη μας και την πίστη μας στους παίκτες μας.

Υ.Γ.2. Η διοίκηση της ΕΠΣΘ, που έχει ορίσει σχεδόν όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ένωσης, την ίδια ώρα με το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι υπέρ των συμφερόντων της Μαγνησίας ή… γενικά της Θεσσαλίας; Για εμάς αυτή η κίνηση τους που είναι ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου, λέει πολλά και από αυτή τη στιγμή απλά μπαίνουν στη “μαύρη λίστα”.

Υ.Γ.3. Την Κυριακή με πάθος, δυνατή φωνή αλλά και πάνω από όλα με ΜΥΑΛΟ!»

Κάλεσμα ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Αναλυτικά: «Την Κυριακή καλούμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να δώσουν βροντερό παρών και να γεμίσουμε άνω και κάτω διάζωμα της σκεπαστής. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και ίσως το μισό πρωτάθλημα. Είναι κάποια παιχνίδια που τα παίρνει και ο κόσμος.

Δυστυχώς, κάποιες συγκυρίες, άτυχα αποτελέσματα, βρώμικο παρασκήνιο εις βάρος της ομάδας μας, μας έφεραν σε θέση ώστε να μιλάμε για δύσκολο παιχνίδι και ντέρμπι με τον Απόλλωνα της γείτονος πόλης, μιας ομάδας συνοικίας των 123 εισιτηρίων.

Αποφασισμένοι, πεισμωμένοι, εμείς ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στείλουμε το μήνυμα αλλά και τη μεγάλη βοήθεια στους παίκτες μας. Να προστατέψουμε τα συμφέροντά της ομάδας, ούτε μια γόπα στον αγωνιστικό χώρο, καμία ακρότητα και βία. Δείχνουμε τον πολιτισμό μας και το κύρος μας. Οι χιλιάδες οπαδοί μας να ξεχάσουν τον όποιο πόνο και θυμό έχουν και να συσπειρωθούν και να αγκαλιάσουμε όλοι σαν μια γροθιά την τεράστια προσπάθεια που γίνεται τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία. Την Κυριακή το απόγευμα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί και από τη Δευτέρα οργανώνουμε μια μεγάλη εκδρομή – εκστρατεία στα Τρίκαλα με τον επόμενο αντίπαλό μας. Οι Διοικήσεις: ΣΦΟΒ – Αργοναύτες – Lady’s club».

Προπώληση εισιτηρίων

Για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Απόλλωνα Λάρισας, εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος του φίλαθλου κόσμου ξεκίνησε και η προπώληση εισιτηρίων, πέραν της πώλησής τους την ημέρα του αγώνα.

Έκτος από πρακτορεία ΟΠΑΠ που σήμερα είναι κλειστά, εισιτήρια προπωλούνται στα: Manollo Group -Αναλήψεως 282, Sports café Da Luz -Δεληγιώργη 4Β και Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος) -Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ. Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου