ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κορυφή είναι μια νίκη, η άνοδος 9 νίκες!

η-κορυφή-είναι-μια-νίκη-η-άνοδος-9-νίκες-537985

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μια ακόμη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή, ενώ στόχος είναι οι 9 νίκες ως το τέλος για να πανηγυρίσει την άνοδο… Πάντως την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως η νίκη για την 22η αγωνιστική θα είναι ξεχωριστή, καθώς τους δίνει το δικαίωμα να προσπεράσουν τον πρωτοπόρο σήμερα Απόλλωνα, που θα είναι ο αντίπαλός τους στο Πανθεσσαλικό…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός έχει πολλά υπέρ του όπως ο κόσμος, το καλύτερο ρόστερ, η έλλειψη απουσιών, και θα πρέπει να δείξει στο γήπεδο την ανωτερότητα του… Έχοντας λοιπόν ως στόχο τον Μάιο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες… πρέπει πλέον να κερδίσει και ντέρμπι, αφού είχε κερδίσει μόνο στον α΄ γύρο την Πύδνα, έχασε από Απόλλωνα στη Λάρισα και από την Πύδνα στο Βόλο και δεν κέρδισε Καραϊσκάκη, Νίκη και Διαγόρα Σεβαστής.

Το θετικό για την Κυριακή, όπου αναμένεται περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά φέτος, είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με δυο επιστροφές και τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει και τους Ούγκο Μασάντο και Γρηγόρη Ευθυμιάδη που έλειψαν την περασμένη Κυριακή, και θα υπάρχει μόνο η χρόνια απουσία του Κολημήτρα.

Έτσι, κι ενώ η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, που θα την φέρει μετά από πολλές αγωνιστικές στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Τίμο Καβακά να δουλεύει με τους παίκτες και στα τελειώματα των φάσεων, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν αδυναμίες το τελευταίο διάστημα.

Σε ανακοινώσει της Διοικούσας Επιτροπής τονίζεται ότι αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Αναλυτικά η ανακοινώση: «Η πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος έφτασε. Αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα μας συνεχίζει με προσήλωση και συγκέντρωση τον αγώνα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στη Football League. Από δω και στο εξής κάθε παιχνίδι θα είναι κι ένας τελικός. Για το λόγο αυτό, η παρουσία των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στήριζε και θα στηρίζει την ομάδα, κι αυτό επιβάλλεται να πράξει κι αυτή την Κυριακή. Με τη φωνή του, το χειροκρότημά του, την εμψύχωσή του θα μετουσιωθεί στον 12ο παίκτη, και με τον μοναδικό του τρόπο θα βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει τη νίκη! Αυτή την Κυριακή γεμίζουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στηρίζουμε έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου και τον οδηγούμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

Η μεγάλη ιστορία και η βαριά φανέλα της ομάδας μας, ας αποτελέσει για όλους μας κίνητρο έτσι ώστε να γίνει ο στόχος μας, πραγματικότητα. Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι»!

Επίσης χθες σε δηλώσεις του πρόεδρος της ΔΕ Π.Μποτσιβάλης κάλεσε τον κόσμο κοντά στην ομάδα και ανέφερε «Η Κυριακάτικη νίκη είναι βήμα ανόδου. Για να επιτύχει κάποιες κάτι πρέπει να το πιστεύει, κι εμείς το πιστεύουμε».

«Ραντεβού με την ιστορία μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αustrian Boys ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμου του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο καθοριστικό παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ενόψει μιας μεγάλης πρόκλησης την ερχόμενη Κυριακή. Το επόμενο παιχνίδι είναι βαθμολογικά το κρισιμότερο της χρονιάς και ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δεν κοιτάμε πίσω. Βλέπουμε ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Οι παίκτες μας είναι με διαφορά οι καλύτεροι της κατηγορίας και είμαστε σίγουροι ότι αυτό ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, όποτε χρειάστηκε στα 80 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ήταν παντού και πάντα δίπλα, στηρίζοντας με πολύ αγάπη και πάθος την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι αυτονόητο, ότι αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Με δυνατή φωνή, τραγούδια και συνθήματα, οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που θα βρεθούμε την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, θα πρέπει να μετατρέψουμε το μεγάλο αυτό στάδιο σε ένα “καυτό ΕΑΚ”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου -ιστορικά, οπαδικά και αγωνιστικά- δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Την Κυριακή λοιπόν έχουμε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία μας. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».

Προπώληση εισιτηρίων

Για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Απόλλωνα Λάρισας, εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος του φίλαθλου κόσμου, αποφασίστηκε από τη Δ.Ε. να πραγματοποιηθεί και προπώληση εισιτηρίων, πέραν της πώλησής τους την ημέρα του αγώνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων -μόνο των 10 ευρώ- ξεκίνησε από χθες Τρίτη 7 Μαρτίου το απόγευμα και θα διαρκέσει έως το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Μαρτίου 2017 το βράδυ στα εξής σημεία:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας Αναστάσιος -Αγίου Δημητρίου 19Ζ , Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης Σωτήριος -Λαρίσης 176, Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο» (Καψιώχας Αγγελίδης Γ.) -Ιωλκού 3, Manollo Group -Αναλήψεως 282, Sports café Da Luz -Δεληγιώργη 4Β και Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος) -Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ. Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00

Ο Κουτσιαύτης στο ντέρμπι

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/3 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας. Ο Κουτσιαύτης είναι αξιολογημένος διαιτητής Σούπερ Λιγκ και φέτος έχει διευθύνει δύο παιχνίδια για τη μεγάλη κατηγορία, δύο για την Football Leauge και ένα για την Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ έχει διευθύνει ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στο παρελθόν, 10-4-2013 και συγκεκριμένα το ματς Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-1.Την Κυριακη ο Κουτσιάφτης θα έχει με βοηθούς του τους Θανάση Κολοσιώνη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Κωνσταντίνο Καλαμπόκη από την ίδια ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαμίχος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Κρίσιμο ματς στο μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του κρίσιμου αγώνα που δίνει το Σάββατο η ομάδα των ανδρών με την αντίστοιχη του Γ.Σ. Βόλου για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το προπονητικό δίδυμο των Καπουρνιώτη-Μπορίνου θα συνεχίσει στο πάγκο της ομάδας έως το τέλος των υποχρεώσεων της. Στις προπονήσεις, οι οποίες άρχισαν τη Δευτέρα, επανήλθε και ο Θωμάς Γεωργίου μετά τον τραυματισμό του, έτσι η ομάδα μας αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα, που θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία της στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί η νίκη μας και η διαφορά των 3 πόντων που ηττηθήκαμε στον αγώνα του α’ γύρου, καθώς και οι νίκες μας με το Διμήνι και τους Νέους Αθλητές, αλλά χρειάζεται και μια ήττα ακόμη από το ΓΣ Βόλου. Όμως οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που απαιτείται και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο, ενώ θα μας δοθεί και η δυνατότητα να διαπιστώσουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ήδη από τις 14 Φεβρουαρίου είχε αποστείλει έγγραφο στην ΕΣΚΑΘ, με το οποίο ζητούσε την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας Γ.Σ. Βόλου-Νίκη Βόλου και ακόμη αναμένουμε απάντηση από την διοργανώτρια αρχή.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας σ’ αυτόν τον κρίσιμο, μέχρι τον επόμενο, αγώνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δυνατός σε όλα τα επίπεδα, έχει χιλιάδες φιλάθλους, έχει στόχους και θα είναι πάντα «παρών» και πρωταγωνιστής.

Οψόμεθα εις Φιλίππους!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου