ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χειμαρρώδης και ξεκάθαρος ο Αχ.Μπέος

χειμαρρώδης-και-ξεκάθαρος-ο-αχ-μπέος-497100

Χειμαρρώδης ξεκάθαρος και αποκαλυπτικός ήταν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια παρέμβασης του σε συνέντευξη του Θανάση Κανελλόπουλου. Ο κ. Μπέος παραδέχθηκε ότι ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Νικόλα Πατέρα για την εκλογή Κανελλόπουλου, και έκανε επίθεση σε Γιάννη Βαρδινογιάννη και Μάκη Ψωμιάδη.

Αναλυτικά: Για την επικοινωνία με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Νικόλα Πατέρα και τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας.

«Ο κ. Κανελλόπουλος είναι προσωπικός μου φίλος και όταν του πρότεινα να κατέβει για την προεδρία, μου είπε ότι τον τιμά η πρόταση και δεν θα ήταν κακό να έχουμε μία χείρα βοηθείας. Θεωρείτε εσείς παράλογο εγώ προσωπικά λόγω των σχέσεων που έχω με τον κ. Μελισσανίδη ή τον κ. Πατέρα να σηκώσω το τηλέφωνο και να τους ζητήσω βοήθεια; Δεν είναι κακό να πάρεις ένα τηλέφωνο. Εδώ ο κ. Βαρδινογιάννης ήταν αγκαλιά με τον κ. Ψωμιάδη, ενώ στην προσπάθεια εκλογής του κ. Τσακίρη ακούστηκε ότι έπαιρνε τηλέφωνα ο Θωμάς Μητρόπουλος, που κάναμε ολόκληρο αγώνα για να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Και στην πολιτική ζωή ζητάς συμμαχίες. Τώρα αν ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Πατέρας, πήραν τηλέφωνο κάποιον τι σημαίνει; Ότι οι Σέρρες ή ο Ηρακλής θα ακούσουν τον Πατέρα; Αυτός που ψηφίζει θα πάρει την τελική απόφαση.

Το κακό είναι ότι οι δημοσιογράφοι λέγατε για νίκη Βαρδινογιάννη. Ξαναπείτε για νίκη Βαρδινογιάννη για να πιαστείτε δύο φορές κορόιδο»

Ο κ. Κανελλόπουλος εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη. Έγιναν τέρατα και σημεία για να μην εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες»

Για την παρουσία του στις συνεδριάσεις:

«Μπορεί στη ζωή του ο κάθε άνθρωπος να έχει κάποιο κόλλημα νομικό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι εγκληματίας, αυτό δεν αναιρεί την ιδιότητα σου ως μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος. Σε μία συνεδρίαση είτε Δ.Σ είτε γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, ο κάθε εκπρόσωπος φέρνει έναν ή δύο ανθρώπους, κάτι που το έχει αποδεχθεί η Σούπερ Λιγκ αφού δεν δημιουργεί πρόβλημα. Άρα αυτό δεν είναι παράνομο ή παράλογο.

Δεν παίρνω δημόσια έργα δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θα τα βάζω πάντα με όλους για το καλό του ποδοσφαίρου, είμαι μάχιμος, είμαι οικογενειάρχης με πέντε παιδιά. Μπορεί ο χαρακτήρας μου να με αδικεί λίγο.

Δεν μπορείτε να με ταυτίζεται με υποκείμενα που έχουν καθημερινή σχέση με τη δικαιοσύνη. Θα απολογηθούμε στον κ. Ψωμιάδη; Μην τρελαθούμε τώρα»

Η πρόβλεψη του για τις εκλογές:

«Τα μέλη του συνεταιρισμού θα αποφασίσουν το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος. Συνεχίζει να είναι υποψήφιος και έχουμε αποφασίσει ότι θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος.

Θα είναι επιτυχία να εκλεγεί ένας πρόεδρος ουδέτερος με προσωπικότητα, όπως ο κ. Κανελλόπουλος, για να τρέξει τα θέματα του ποδοσφαίρου που καίνε και θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά»

Στο μεταξύ, την άποψη πως αν βρισκόταν περισσότερα χρόνια μέσα στη Σούπερ Λίγκα θα είχε κάνει περίπατο στις χθεσινές εκλογές εξέφρασε με δηλώσεις του ο Θανάσης Κανελλόπουλος. «Θα είχα κάνει περίπατο αν ήμουν περισσότερα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα» τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου άφησε αιχμές και για τον Μάκη Ψωμιάδη. «Κάποιοι δε θα έπρεπε να περνούν ούτε έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας» τόνισε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου