ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να ξεκαθαρίσει… με αποτελεσματικότητα

να-ξεκαθαρίσει-με-αποτελεσματικότη-540985

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να ξεκαθαρίσει την «πρωτιά» καλείται την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας πως η νίκη της 22ης αγωνιστικής θα είναι ξεχωριστή, καθώς του δίνει το δικαίωμα να προσπεράσει τον πρωτοπόρο σήμερα Απόλλωνα που θα είναι ο αντίπαλός του στο Πανθεσσαλικό…

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός εκτός από την υπεροχή, το πάθος, τη σοβαρότητα, τη βοήθεια του κόσμου που θέλει σε όλα τα ματς, κόντρα στον Απόλλωνα θέλει και την αποτελεσματικότητα, αφού αυτό έχει στοιχήσει, αυτό έχει κάνει κόσμο να καρδιοχτυπά, και σίγουρα ο αντίπαλος θα εκμεταλλευτεί περισσότερο από άλλες ομάδες τις βολιώτικες χαμένες ευκαιρίες έχοντας και την καλύτερη επίθεση…

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τη φωτιά. Χάνουμε κλασικότατες ευκαιρίες για να τελειώνουμε το παιχνίδι. Και όταν χάνεις ευκαιρίες από τα τρία μέτρα είναι εκνευριστικό για όλους» ανέφερε και ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού Τίμος Καβακάς μετά τη νίκη της Κυριακής, και θέλει όπως όλοι περισσότερα γκολ …

Ο Ολυμπιακός θέλει στα ματς που απομένουν δικές του νίκες και να μην κοιτά πλέον άλλες ομάδες, ενώ έχοντας ως στόχο τον Μάιο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες… πρέπει πλέον να κερδίσει και ντέρμπι, αφού είχε κερδίσει μόνο στον α΄ γύρο την Πύδνα, έχασε από Απόλλωνα στη Λάρισα και από την Πύδνα στο Βόλο και δεν κέρδισε Καραϊσκάκη, Νίκη και Διαγόρα Σεβαστής.

Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι, αν κερδίσει τον Απόλλωνα στο Βόλο, ο Ολυμπιακός θα είναι πάλι πρώτος, ενώ την ίδια μέρα παίζουν Πύδνα – Διαγόρας, και μετά θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση από κάτω με ματς όπως Νίκη – Πύδνα μέσα στο Μάρτιο … και Διαγόρας – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – Νίκη, Καραϊσκάκης – Απόλλων και Διαγόρας – Καραϊσκάκης τον Απρίλιο

Το θετικό για την Κυριακή, όπου αναμένεται πόλης κόσμος και δεν αποκλείονται και μειωμένες τιμές στα εισιτήρια είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με δυο επιστροφές και τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει και τους Ούγκο Μασάντο και Γρηγόρη Ευθυμιάδη που έλειψαν προχθές, και θα υπάρχει μόνο η χρόνια απουσία του Κολημήτρα.

Austrian Boys: «Ραντεβού με την ιστορία μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αustrian Boys ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμου του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο καθοριστικό παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ενόψει μιας μεγάλης πρόκλησης την ερχόμενη Κυριακή. Το επόμενο παιχνίδι είναι βαθμολογικά το κρισιμότερο της χρονιάς και ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δεν κοιτάμε πίσω. Βλέπουμε ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Οι παίκτες μας είναι με διαφορά οι καλύτεροι της κατηγορίας και είμαστε σίγουροι ότι αυτό ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, όποτε χρειάστηκε στα 80 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ήταν παντού και πάντα δίπλα, στηρίζοντας με πολύ αγάπη και πάθος την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι αυτονόητο, ότι αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Με δυνατή φωνή, τραγούδια και συνθήματα, οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που θα βρεθούμε την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, θα πρέπει να μετατρέψουμε το μεγάλο αυτό στάδιο σε ένα “καυτό ΕΑΚ”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου – ιστορικά, οπαδικά και αγωνιστικά – δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Την Κυριακή λοιπόν έχουμε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία μας. ΝΑ ΜΗ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».

Η προϊστορία

Μπορεί φέτος στο πρωτάθλημα στη Λάρισα και στο κύπελλο της Γ΄ Εθνικής στο Βόλο ο Ολυμπιακός να είχε ήττες από τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά γενικά έχει θετική προϊστορία. Συνολικά σε Γ’ και Δ’ Εθνική ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τελευταία φορά -πριν το φετινό- που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα δυο ματς και στο τέλος ήταν πρωταθλητής, ενώ στην τελευταία νίκη των Λαρισαίων στο Βόλο (2003) είχε αγωνιστεί ο σημερινός αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Β. Κώστας Οικονόμου και είχε αποβληθεί στο 38΄ο σημερινός γενικός αρχηγός Τζόναθαν Βαΐτσης.

Θεοδοσιάδης: «Κλειδί το ματς»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε κομβικό ματς το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

« Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί. Πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί» ανέφερε και μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Σίγουρα είναι ένα από τα κομβικά. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά σίγουρα το ματς στο Βόλο είναι κλειδί για τη συνέχεια. Σε ένα ωραίο γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο, και το αναφέρω αυτό διότι έχουμε ταλαιπωρηθεί φέτος από τα γήπεδα. Για μας δεν αλλάζει κάτι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σε μια δύσκολη έδρα».

Για απουσίες και επιστροφές ποδοσφαιριστών ενόψει Ολυμπιακού Βόλου ο Σακης Θεοδοσιάδης είπε: «Μοναδική επιστροφή είναι ο Ιβανίδης. Από εκεί και πέρα ο Σουλίδης άρχισε να μπαίνει και αυτός δυναμικά στο κομμάτι και ίσως να προλάβει. Για τον Μηνά είναι δύσκολο να τον έχουμε διαθέσιμο για τον Βόλο. Είχαμε ένα θέμα με τον Μαρτσέλο Πέντα το οποίο θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Σαχινίδης είναι 100% έτοιμος».

Εκοψε την πίτα του ο Ολυμπιακός Β.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα την Κυριακή το απόγευμα, με το πέρας του αγώνα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Σύσσωμη η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό αλλά και το τεχνικό team της ομάδας όπως και όλοι οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο Ταβερνάκι του Valis Resort, κι αφού γευμάτισαν έκοψαν και την πίτα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, στο σύντομο λόγο του σχολίασε το παιχνίδι με τον Πιερικό και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές επεσήμανε πως τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζητώντας τους να υπερβάλλουν εαυτόν και να ανταποκριθούν στη μεγάλη ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους, για ακόμη μία φορά, καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία, σημειώνοντας πως η διοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την ομάδα.

Έπειτα, ο Βαγγέλης Στουρνάρας, εκ των αρχηγών της ομάδας, έλαβε το λόγο εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια από δω κι έπειτα, γι’ αυτό και χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Ευχήθηκε με τη σειρά του κάθε προσωπική ευτυχία και υγεία σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Τυχερός της βραδιάς, καθώς κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Βασίλης Κολιτσίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου