ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-497043

Με ελπίδες διάκρισης οι Βολιώτισσες στο Μεσογειακό Κύπελλο

Βολιώτικες συμμετοχές θα έχουμε στο σημερινό τελικό του κόμπο στο Μεσογειακό κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης που διεξάγεται στα Χανιά. Συγκεκριμένα οι Βολιώτισσες τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή, που έχουν πάρει μεταγραφή από τον ΟΥΚ για την Αργυρούπολη και η Ευαγγελία Κουτίδη του ΝΟΒΑ θα μετέχουν στον τελικό του κόμπο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας, με πολλές ελπίδες διάκρισης ακόμα και για μετάλλιο. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο κολυμβητήριο των Χανίων.

Εν τω μεταξύ η Βολιώτισσα Ευαγγελία Κουτίδη (ΦΩΤΟ)πήρε την πρόκριση για ακόμη έναν τελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, αφού με την συναθλήτρια της, Ευαγγελία Παπάζογλου, κέρδισαν την τρίτη θέση στα προκριματικά του ντουέτου και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό και την ευκαιρία για διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Επίσης στο ομαδικό μετείχε και η Δανάη Αλεξανδρή του ΝΟΒΑ .
 Τα αποτελέσματα του προκριματικού στο Ντουέτο, τη 2η ημέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο των Χανίων, ήταν: 1) Μαλέσινα-Νεμποράκο (Ρωσία) 87.9625, 2) Κουινάρντ-Σιμονεάου (Καναδάς) 83.2750, 3) Ευαγγελία Κουτίδη-Ευαγγελία Παπάζογλου (Ελλάδα) 83.1625, 4) Καβάνα-Ροτόντι (Ιταλία) 83.0875, 5) Ραμπεξέτ-Ρίμπες (Ισπανία) 82.3125, 6) Ζέκους-Κις (Ουγγαρία) 79.9375, 7) Κουτσίνσκα-Πρασόλ (Ουκρανία) 79.8625, 8) Α. Νέμιχ-Α. Νέμιχ (Καζακστάν) 77.5625, 9) Γαλλία 76.6750, 10) Αίγυπτος 75.8500, 11) Κροατία 74.6250, 12) Ελβετία 74.1125, 13) Τσεχία 72.8500, 14) Ισραήλ 71.9500, 15) Σλοβακία 69.7625, 16) Βουλγαρία 69.0000, 17) Τουρκία 67.0750, 18) Ανδόρα 65.3375.
 
 
 
 
 
 
 
 
Τελικά ισοπαλία! Ούτε η δεύτερη φορά στάθηκε αρκετή για να βγάλει πρόεδρο η Σούπερ Λίγκα… Ο Γιώργος Σπανός για ηθικούς λόγους δε δέχτηκε ως διπλή την ψήφο του προεδρεύοντα Γιώργου Μποροβήλου, που βάσει καταστατικού του χάριζε το αξίωμα. Ο Αχιλλέας Μπέος λοιπόν κάτι ήξερε και δεν απέσυρε την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλου. Είχε κάνει τα κουμάντα του και ήξερε ότι δε θα έχανε.
 
 
Η ενότητα όμως στη Λίγκα που ήταν το ζητούμενο διατηρήθηκε; Μάλλον όχι. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι την τρίτη φορά που θα βρεθούν για να ψηφίσουν οι της Σούπερ Λίγκα ίσως υπάρχουν όχι δύο αλλά τρεις υποψηφιότητες, αφού εξέφρασε πλέον ενδιαφέρον και ο Πηλαδάκης για την προεδρία, φαίνεται πως υπάρχει νέα διάσπαση και οι «τάσεις» θα χωριστούν σε τρεις.
Χθες έγινε δύο φορές η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η Λάρισα και η Κέρκυρα ήταν οι δύο ομάδες που έριξαν λευκό. Τα σενάρια ήθελαν το Σπανό να είναι το φαβορί, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος είχαν τα δικά τους ισχυρά χαρτιά. Ένα από αυτά είναι και η στήριξη του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η Ξάνθη αμέσως μετά την ψηφοφορία εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι ο Σπανός, τον οποίο στήριξε και… έκανε εχθρούς για χάρη του, δε δέχτηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και δεν αποδέχτηκε τη θέση του προέδρου. «Δεν αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα το οποίο πάσχει νομικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Σκόντα Ξάνθη. Ο Γιώργος Σπανός όμως ήξερε τι έκανε. Γιατί ένας πρόεδρος που δεν έχει την πλειοψηφία με το μέρος του θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στη διοίκηση της Λίγκας. Εδώ τώρα και υπάρχει πρόβλημα ενότητας…   
Έτσι οδηγήθηκαν τα πράγματα σε νέα αναβολή. Ο Ολυμπιακός πάντως δε θα κάνει πίσω. Θα στηρίξει την υποψηφιότητα του μέσω του αντιπροέδρου του Θανάση Κανελλόπουλου μέχρι το τέλος. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν πηγαίνει φυσικά στα «τυφλά» και στην τύχη.
Είναι πλέον ριψοκίνδυνο να λαμβάνει κανείς υπόψιν τα προγνωστικά για προβλέψεις. Αποδείχθηκε χθες οτι προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν. Έτσι Σπανός και Κανελλόπουλος συνεχίζουν να έχουν τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες. Μέχρι στιγμής επικρατεί η ισοπαλία, αλλά με την υποψηφιότητα του Πηλαδάκη θα «σπάσει»…
 
 
 
 
 
 
 
 
Μακάρι να μας διαψεύσεις     
Ο Γιώργος Ιακωβάκης έφυγε από το Βόλο και χθες πέρασε από τα γραφεία για να χαιρετήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Δίνοντας μάλιστα το χέρι στον Αχιλλέα Μπέο, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού του είπε: «Ευχομαι να μας διαψεύσεις και εμένα και τον προπονητή σου και του χρόνου να μας αναγκάσεις σε αγοράσουμε».
Αγ. Θαν.
 
Φιλικό με Πειραιά
Φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα δώσει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα σε αυτό θα τιμηθεί και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Σταύρος Νταϊφάς. Το παιχνίδι θα γίνει εκτός απροόπτου στις 18 Αυγούστου. 
Αγ. Θαν.
 
Τα διπλάσια
Τα διπλάσια χρήματα δίνουν τα Χανιά για το  Γιώργο Τριχιά και ο ποδοσφαιριστής όπως είναι φυσικό «γέρνει» προς την Κρήτη. Μέχρι σήμερα πάντως περιμένει βελτιωμένη πρόταση. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Τσάγγαρη και Πέτρου. Στο άκουσμα της πιθανής επιστροφής τους οι φίλαθλοι χάρηκαν, αλλά από κει και πέρα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν από αυτούς. 
Αγ. Θαν.
 
Ραντεβού στα δικαστήρια…
Ραντεβού στο δικαστήριο έχουν δώσει για τη Δευτέρα Γιδόπουλος και Μπέος. Ο πρώτος ζητάει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση από το μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος δε φαίνεται να φοβάται. Η κόντρα των δυο αντρών πάντως συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα…
Αγ. Θαν.
 
Μόνο κάτι εξαιρετικό
Η Νίκη φαίνεται πως δεν «καίγεται» να κάνει άλλη μεταγραφή για την ομάδα μπάσκετ. Θέλει βέβαια έναν πλέι μέηκερ, αλλά αν δε βρεθεί κάτι εξαιρετικό δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλη κίνηση. Ολα αυτά από τη στιγμή που Παπούλιας και Μαυρογιάννης θα αποτελέσουν παρελθόν και η θέση μένει κενή… Έρχονται όμως παιδιά από τα τμήματα υποδομών, που ίσως αποτελέσουν την έκπληξη!
 Αγ. Θαν. 
 
Χωρίς απόφαση
Προτάσεις από ομάδες Γ’ και Δ’ εθνικής είχε Βολιώτης με ποδοσφαιρική θητεία και εκτός Μαγνησίας, παρά το γεγονός   ότι έχει μόνο ένα χρόνο που απέκτησε το δίπλωμα προπονητού. Πάντως, ο ίδιος τις απέρριψε ευγενικά   αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν τελικά κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!!!
Θ.Δ.Κ
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Τελικά τα χρήματα από το στοίχημα για τον παράγοντα που μιλάει πολύ, ποιος θα τα πάρει; 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου