ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απομένουν οι υπογραφές για Στουρνάρα

απομένουν-οι-υπογραφές-για-στουρνάρα-497072

Σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό, Βαγγέλη Στουρνάρα, έχει έρθει η Νίκη. Αυτό διαρρέει από το περιβάλλον του Στράτου Γιδόπουλου και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί με το μεγαλομέτοχο της ομάδας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Στουρνάρας θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Νίκης για τη νέα σεζόν, κάτι που επιβεβαιώνει με δηλώσεις του και ο ίδιος ο παίκτης.

Στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών σε 27 παιχνίδια. Στο παρελθόν έπαιξε με τη Λάρισα τέσσερις φορές στην Α’ Εθνική, στη Β’ αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και στην τρίτη κατηγορία συνολικά έχει παίξει 78 φορές με τέσσερα γκολ. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλυσιακό, Ρόδο, Λαμία και Παναχαϊκή. Σήμερα αναμένεται να μπουν οι υπογραφές και ο παίκτης να αποτελέσει και τυπικά απόκτημα του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές για να αποτελέσει και τυπικά παίκτη των κυανόλευκων: «Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις και τα έχουμε βρει σε όλα. Μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για το διακανονισμό της καταβολής των χρημάτων. Το θετικό είναι ότι υπήρχε διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Έτσι απομένουν μόνο οι υπογραφές. Προφορικά τα έχουμε βρει. Το θέμα είναι να μπουν και οι υπογραφές για να υπάρχει κάτι επίσημο».

Δεν περιμένουν άλλο οι Βολιώτες

Από κει και πέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση για τους Βολιώτες, Άκη Πέτρου, Γιώργο Τριχιά και Γιάννη Τσάγγαρη. Οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με τους παίκτες στο οικονομικό για να ντυθούν ξανά στα κυανόλευκα. Ο Στράτος Γιδόπουλος μάλιστα χθες, εξέφραζε την αισιοδοξία του για τον Άκη Πέτρου, ενώ είπε ότι αν όχι και οι δύο, ένας από τους Τριχιά και Τσάγγαρη θα αποκτηθεί. Βέβαια, ο Γιώργος Τριχιάς περιμένει να του κάνει καλύτερη οικονομική πρόταση η Νίκη, ενώ σήμερα θα πρέπει να δώσει την οριστική του απάντηση στα Χανιά. Ο Βολιώτης επιθετικός περιμένοντας τους κυανόλευκους πήρε μια ημέρα ακόμα προθεσμία, αλλά σήμερα πρέπει να ξεκαθαρίσει που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του. Επίσης, δεν έχει γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά με τον Άκη Πέτρου, που δύσκολα θα περιμένουν άλλο. Χθες αργά το βράδυ μάλιστα, ίσως ο υψηλόσωμος αμυντικός έπαιρνε την τελική του απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όσον αφορά στο Γιάννη Τσάγγαρη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ, δέχτηκε μια οικονομική πρόταση που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του, αλλά είπε στον παράγοντα της Νίκης, ότι θα σκεφτεί σοβαρά και θα του απαντήσει.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τους τρεις παίκτες, που και από την πλευρά τους πάντως για χάρη της Νίκης έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους, σε σχέση με αυτά που επιζητούν από άλλες ομάδες. Οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν προτεραιότητα για τους διοικούντες την ΠΑΕ, αφού αν καταφέρουν να πετύχουν την επιστροφή τους θα αποτελέσει επιτυχία για το κυανόλευκο συγκρότημα.

Μέρα με τη μέρα, η μεταγραφική λίστα του Στράτου Γιδόπουλου μεγαλώνει και όλο και καινούρια ονόματα προστίθενται σε αυτή. Έτσι χθες, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για ένα νεαρό 21χρονο επιθετικό, που ανήκει στο Θρασύβουλο και πέρυσι είχε δοθεί δανεικός σε ομάδα της Γ’ Εθνικής. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αποτελεί καλή περίπτωση για την τρίτη κατηγορία και ο Στράτος Γιδόπουλος με τον Χόρχε Μπάριος εξέταζαν το ενδεχόμενο να του καταθέσει πρόταση η Νίκη.

Επίσης, συνεχίζει να ενδιαφέρει την ομάδα ο Θωμάς Μακρής, ωστόσο θα αποκτηθεί μόνο σε περίπτωση που οδηγήσουν σε ναυάγιο οι συζητήσεις με το Γιώργο Τριχιά. Στη λίστα του Γιδόπουλου βρίσκονται και οι έμπειροι Γήτας και Διγκόζης, ενώ αν και δε βιάζονται για τους κοινοτικούς, έχουν προταθεί ένας 22χρονος Κροάτης, δύο Παραγουανοί και δύο 19χρονοι Ρουμάνοι διεθνείς, οι περιπτώσεις των οποίων εξετάζονται με λεπτομέρεια, καθώς οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Γενικότερα στην Αθήνα, ο Στράτος Γιδόπουλος έχει συνεχόμενες επαφές για την ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να προκύψουν κάποιες ανακοινώσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου