ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα σήμερα για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ

πρεμιέρα-σήμερα-για-τον-οεα-ναβ-497914

Με στόχο τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και έπειτα την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ο ΟΕΑ-ΝΑΒ αντιμετωπίζει σήμερα (7.30 μ.μ), στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης της Γ’ Εθνικής πόλο, την Καρδίτσα, στο κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» του Βόλου.

Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλλου θέλει να κάνει την υπέρβαση και να πετύχει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Γιάννης Δημαρέλλος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς με μια ήττα από εκεί που διεκδικείς άνοδο, μπορεί ξαφνικά να κινδυνέψεις με υποβιβασμό». Το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους βολιώτες αλλά και ιδιαίτερο, καθώς στη μέση θα είναι και το γόητρο αλλά και οι ανοιχτοί λογαριασμοί των δύο ομάδων από πέρυσι όταν και οι καρδιτσιώτες κέρδισαν στο Βόλο τον ΟΕΑ-ΝΑΒ. Η αρχή όπως λέει ο λαός «είναι το ήμισυ του παντός» και γι’ αυτό ο ΟΕΑ-ΝΑΒ πρέπει, αν θέλει να ελπίζει για τη συνέχεια, να κερδίσει την Καρδίτσα στη σημερινή πρεμιέρα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, μιας και ο Σπύρος Τζαμτζής θα αγωνιστεί κανονικά αφού επέστρεψε από το εξωτερικό, πλην των αδελφών Κριτικού που δε θα μπορέσουν αν δώσουν το παρόν για προσωπικούς λόγους.
Οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο του ΟΕΑ-ΝΑΒ πλην της Καρδίτσας είναι το Ρέθυμνο, το Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, η Καβάλα και η Ξάνθη. Το θεωρητικό φαβορί του ομίλου είναι η ομάδα του Ρεθύμνου ωστόσο όλα θα φανούν στην πισίνα. Από αυτόν τον όμιλο των έξι ομάδων, οι δύο πρώτοι περνάνε στην τελική φάση, ενώ η ουραγός ομάδα θα υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική κατηγορία.
Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι: Βόντζος Θεοδόσης, Νάσιος Βαλεντίνος, Ιωαννίδης Κώστας, Βαΐτσης Δημήτρης, Ζησόπουλος Νίκος, Γλύκος Παναγιώτης, Δαράκης Κώστας, Κόφφας Θανάσης, Κόφφας Δημήτρης, Παρασκευόπουλος Τάκης, Μάρκοβιτς Μιχάλης, Τζαμτσής Σπύρος, Κολιοπάνος Γιάννης, Πλεμμένος Δημήτρης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
1η αγωνιστική (Σήμερα)
19.30 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Καρδίτσα

2η αγωνιστική (Σάββατο)
12.30 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Καβάλα
20.30 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ξάνθη

3η αγωνιστική (Κυριακή)
09.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ρέθυμνο
18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Οξυγόνο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου