ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και ο Παναγιώτης Μοσχούδης …αποκτήθηκε από το Θησέα

και-ο-παναγιώτης-μοσχούδης-αποκτήθη-851206

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Θησέα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μοσχούδη που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς και είχε πολύ καλή παρουσία πετυχαίνοντας συνολικά 7 τέρματα μερικά εκ των οποίων με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Μοσχούδης είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, συνήθως στις δύο πτέρυγες. Πρόκειται και γρήγορο και ευέλικτο παίκτη με χαμηλό κέντρο βάρους ο οποίος είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ενώ έχει και το εύκολο γκολ.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Τοξότη, Ολυμπιακό Β., Νηλέα, Α.Ε Λεχωνίων ενώ κατά την περσινή περίοδο όπως προαναφέραμε αγωνιζόταν στην Άλλη Μεριά για λογαριασμό του Ιάσονα.
Στην ομάδα της Αγριάς ο Μοσχούδης θα συναντηθεί με άλλα δύο νέα αποκτήματα του Θησέα, τον Κόρμπα που ήταν συμπαίκτες στα Λεχώνια φθάνοντας στον τελικό του κυπέλλου αλλά και τον Αποστόλη Τσάνα όταν υπερασπίζονταν την εστία του Εθνικού.
Ο έμπειρος επιθετικός Λεωνίδας Κόρμπας, πρώην αρχηγός του Θησέα, πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ρήγα σκοράροντας 12 φορές, ξαναγυρίζει στην Αγριά όπου είχε μακρά θητεία ενώ ο Θησέας προχώρησε και στη συμφωνία με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Αποστόλη Τσάνα, αλλά και το νεαρό ταλαντούχο αμυντικό, Δημήτρη Κουλοχέρη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού .
Ο Τάκης Παρισάκης, που είναι φέτος προπονητής του Θησέα αισιοδοξεί ότι θα καλυφθούν όλα τα κενά αφού από την ομάδα της Αγριάς αποχώρησαν παίκτες όπως οι Διάκος, Βαΐτσης, Κοτζαθανάσης, Μπράμπας, Ευαγγέλου, Μούτος κ.α και θα δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου