ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσκεκλημένος στην τελετή για την «Φλόγα της Ελπίδας» ο Αχ. Μπέος

προσκεκλημένος-στην-τελετή-για-την-φ-546250

Στην τελετή για τη λαμπαδηδρομία της «Φλόγας της Ελπίδας», των 11ων Παγκοσμίων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics Αυστρία 2017, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη. Παυλόπουλου, παρέστη σήμερα το πρωί και ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Ο κ. Μπέος στην σελίδα του στο facebook δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση και αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

« Σήμερα είχα την τιμή να παρευρεθώ στην λαμπρή τελετή, που έγινε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, για τη λαμπαδηδρομία της «Φλόγας της Ελπίδας», των 11ων Παγκοσμίων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics Αυστρία 2017, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ’ Προκόπη. Παυλόπουλου

Παρέστησαν ακόμα δεκάδες προσωπικότητες, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, διαπιστευμένοι στη χώρα μας Πρέσβεις, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού Χώρου, μέλη της ΔΟΕ και ΕΟΕ, Μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Χειμερινών Αγώνων «Αυστρία 2017».

Ετσι είχα την ευκαιρία στο περιθώριο της εκδήλωσης να έχω κάποιες σύντομες συνομιλίες με προσωπικότητες όπως με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και πρέσβειρα της UNESCO, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, την υπουργό Τουρισμού, κ. Ελενα Κουντουρά, τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη, τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και άλλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου