ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια με συν και πλην …αλλά με νίκες

συνέχεια-με-συν-και-πλην-αλλά-με-νίκε-547088

Με δυο απουσίες αλλά και με δυο επιστροφές θέλει να δώσει συνέχεια στην προσπάθεια να βρεθεί στην κορυφή ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά από δύο εκτός έδρας νίκες σε Άρτα και Κέρκυρα, επιστρέφει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό για δυο καθοριστικά ματς: ένα την Κυριακή με τον Πιερικό, κι ένα στις 12 του μήνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, κάτι που σημαίνει ότι με δυο νίκες …περνά πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτά αρχικά το ματς της Κυριακής με τον Πιερικό, αφού μόνο με νίκη μπορεί μετά να διεκδικήσει την πρωτιά από την ομάδα της Λάρισας, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους δύο πόντους και προμηνύεται μεγάλη μάχη στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον Πιερικό με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα …και ο Απόλλων στη Λάρισα θα υποδεχθεί τον Ρήγα Φεραίο. Στην ερυθρόλευκη ομάδα αυτό που θέλουν είναι πλέον οι δικές τους νίκες, με τον προπονητή Τίμο Καβακά αγωνιστικά να μετράει συν και πλην ελπίζοντας σε πληρότητα και ετοιμότητα στο ντέρμπι, αλλά και διάρκεια ως το τέλος …

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει την Κυριακή στις υπηρεσίες δύο αξιόλογων ποδοσφαιριστών που δεν αγωνιστήκαν στην Κέρκυρα κατά του Αστέρα Πετριτής, με τον Ηλία Σταύρου και τον Χρήστο Χολέβα να εκτίουν την ποινή τους και να επιστρέφουν από τιμωρία.

Πάντως στο ματς της Κυριακής (5/3) στο Πανθεσσαλικό με τον Πιερικό, όπου ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ θετική προϊστορία τα τελευταία χρόνια, θα απουσιάσουν δύο παίκτες που αντίκρισαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή.

Συγκεκριμένα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πιερικό ο Ούγκο Μασάντο και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής και θα είναι και πάλι στη διάθεση του Τίμου Καβακά για το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής 12/3 με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα οι δυο παίκτες δεχτήκαν σκοπίμως την τέταρτη κίτρινη, ώστε να είναι παρόντες στο ντέρμπι πρωτοπόρων με τον Απόλλωνα Λάρισας τη μεθεπόμενη αγωνιστική πάλι στον Βόλο.

«Ελάτε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό»

Ανακοίνωση για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σ’ αυτή αναφέρεται: «Η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, προχωρά με σταθερά βήματα και με σιγουριά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, θέλοντας να κάνει τον στόχο της ανόδου πραγματικότητα.

Αυτή την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 15:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα του Πιερικού, σ’ ένα ακόμη ντέρμπι. Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων των ερυθρόλευκων φιλάθλων, στον έντιμο αγώνα που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία. Για το λόγο αυτό, η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Ελάτε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να προσφέρουμε τη στήριξή μας στην ομάδα μας και να δείξουμε σε όλους τη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου! Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο, κανείς δεν περισσεύει! Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό!».

Ο Τζοβάρας «σφυρίζει» με Πιερικό

Ο διαιτητής που ήταν ξανά άρχοντας των αγώνων των Βολιωτών με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1, και στο ντέρμπι με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο έληξε 0-0…. ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό την Κυριακή 5/3 στις 15.00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Συνολικά αυτό είναι το όγδοο φετινό παιχνίδι που διευθύνει ο Τζοβάρας, δύο στη Football League και έξι στην Γ’ Εθνική, ενώ τον Ολυμπιακό, εκτός από τα φετινά τον έχει σφυρίξει στο παρελθόν άλλες 4 φορές στη Β΄ Εθνική (9/11/2015: Ολυμπιακός-Αίγιο 2-1, 20/10/2014: Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-0, 8/12/2013: Επισκοπή-Ολυμπιακός 0-2 και 23/11/2008: Ολυμπιακός-Εθνικός 3-2)και μια φορά στη Γ΄ Εθνική (12/11/2006: Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας 0-0). Την Κυριακή βοηθοί του Τζοβάρα θα είναι οι Νικόλαος Τζάνης και Κωνσταντίνος Μανασής από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εριξε τους τόνους ο Αστέρας Πετριτή

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας Πετριτή – Ολυμπιακός Βόλου, οι δηλώσεις-καταγγελίες του κ. Χονδρογιάννη, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπονόβα, προκάλεσαν την έκδοση ανακοίνωσης από το σωματείο της Κέρκυρας, στην οποία επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο ομάδων. Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το σωματείο μας διαθέτει έναν από τους κατά τεκμήριο κορυφαίους προπονητές του νησιού μας. Ο ΚΥΡΙΟΣ Γιάννης Χονδρογιάννης έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας αμέτρητους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αφιερώνοντας την προπονητική του καριέρα στην εξέλιξη τους, και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Από κει και πέρα θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Χονδρογιάννης είχε λεκτική διαφωνία με άτομο ΕΚΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου και επ’ ουδενί με τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε στον ιστορικό σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου να πραγματοποιήσει τους στόχους του και να πάει εκεί όπου πραγματικά ανήκει, καθώς η κατηγορία αυτή είναι πάρα πολύ μικρή για ένα σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με σεμνότητα και τιμιότητα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου