ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρούση και σε Τριχιά και Διγκόζη

κρούση-και-σε-τριχιά-και-διγκόζη-497445

Τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του στα Χανιά. Ηταν μάλιστα εκεί στην «πρώτη» της Κρητικής ομάδας. Το γεγονός όμως ότι δεν υπέγραψε άμεσα συμβόλαιο, έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της Νίκης Βόλου να μπουν «σφήνα» για την απόκτηση του. Ο Γιώργος Τριχιάς, έφυγε από την Κρήτη και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μαγνησία, προκειμένου να συζητήσει με τους κυανόλευκους.

Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από τη διάθεση των δύο πλευρών για συνεργασία. Συμφωνία δεν έχει επέλθει στο οικονομικό θέμα και η αλήθεια είναι ότι η Νίκη για να κάνει τον παίκτη δικό της και να τον ντύσει ξανά στα κυανόλευκα θα πρέπει να ξεπεράσει κατά πολύ τα οικονομικά της στάνταρ… Ο παίκτης περιμένει να συζητήσει σε επίσημο πλαίσιο και χθες προπονήθηκε μάλιστα μόνος του, ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Αν αποκτηθεί ο Γιώργος Τριχιάς θα είναι αναμφίβολα μια ουσιαστική κίνηση ενίσχυσης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Τριχιάς τη σεζόν 2008-2009 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Νοτίου Ομίλου της τρίτης κατηγορίας με 18 γκολ, αγωνιζόμενος στην ομάδα της Ρόδου.

Ο Βολιώτης επιθετικός, έκανε το ντεμπούτο του στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα της Νίκης, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανελευσινιακό, Παναιτωλικό, Αθηναϊκό, ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών, Καλαμάτα, Μεσσηνιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Μακεδονικό, Ρόδο και Παναχαϊκή. Την τελευταία σεζόν τη «μοίρασε» μεταξύ των δύο τελευταίων ομάδων. Στην Α’ Εθνική μετράει εννιά συμμετοχές με τρία γκολ, στη Β’ Εθνική αγωνίστηκε σε 154 ματς και πέτυχε 43 τέρματα και στην τρίτη κατηγορία, έχει καταγράψει 86 συμμετοχές με 40 τέρματα.

Εν τω μεταξύ, στη μεταγραφική λίστα της κυανόλευκης ομάδας προστέθηκε και ο Αγγελος Διγκόζης, που είχε επαφή χθες με το Στράτο Γιδόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια της Β’ Εθνικής με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Έχει παίξει επίσης σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Αρη, Ιωνικό, Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκό. Έχει αγωνιστεί σε 264 ματς της Α’ Εθνικής έχοντας στο ενεργητικό του 21 γκολ, ενώ 66 φορές έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία και πέτυχε 12 τέρματα.

Συνεχίζονται οι επαφές με Πέτρου και Τσάγγαρη

Εν τω μεταξύ οι επαφές με τους Άκη Πέτρου και Γιάννη Τσάγγαρη συνεχίζονται. Ο Τριχιάς και οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν διακαή πόθο των διοικούντων, ώστε εκτός από ένα δυνατό σύνολο, να φέρουν στη Νέα Ιωνία και παίκτες, τους οποίους να αγαπάει η κερκίδα. Με τον Άκη Πέτρου υπήρξε επαφή εκ νέου, αλλά ο Βολιώτης αμυντικός περιμένει να ανεβάσουν την πρόταση τους οι κυανόλευκοι για να πει το «ναι». Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό συνεχίζει να υφίσταται, ενώ χθες μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του και η Κόρινθος του Νίκου Κουρμπανά, αφού ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει τον Πέτρου από τη συνεργασία τους στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, αλλά και στον Ολυμπιακό Βόλου. Στην αναμονή βρίσκεται και ο Γιάννης Τσάγγαρης, που επίσης ακόμα δεν έχει έρθει σε οικονομική συμφωνία με την ομάδα. Ο χρόνος πάντως πιέζει τους διοικούντες να πάρουν αποφάσεις και να καταθέσουν επίσημες τελικές προτάσεις, αφού και οι ποδοσφαιριστές ναι μεν θέτουν ως προτεραιότητα τη Νίκη, αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να περιμένουν και πολύ, αφού συζητούν και με άλλους συλλόγους και βρίσκονται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων.

Να θυμίσουμε ότι έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Θωμά Μακρή, Βαγγέλη Στουρνάρα, Ξενοφώντα Γήτα και Χρήστου Παπαδιονυσίου και όσο αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν ανακοινώνονται από κάποια ομάδα, συνεχίζουν να αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και της Νίκης.

Ρουμάνοι, Κροάτης και Παραγουανοί στο περίμενε

Για τους κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, τρεις στον αριθμό, που έχει δικαίωμα να εντάξει στο δυναμικό της η Νίκη υπάρχουν μέχρι στιγμής πέντε παίκτες που εξετάζονται. Οι δύο είναι Ρουμάνοι, 19 και 20 ετών, που είναι διεθνείς με την εθνική νέων της χώρας τους, ο ένας Κροάτης 22 χρόνων που επίσης έχει φορέσει την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, ενώ στην λίστα υπάρχουν και δυο Παραγουανοί. Από αυτούς ο Στράτος Γιδόπουλος και ο Χόρχε Μπάριος αναμένεται να επιλέξουν τους τρεις για να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας.

«Ετοιμος» ο Κυπτίου

Ο Στράτος Γιδόπουλος συνεχίζει τις επαφές από την Αθήνα όπου βρίσκεται, ενώ αναμένεται να έρθει στο Βόλο για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες που υπάρχουν με το περσινό ρόστερ και να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για το ποιοι από αυτούς περιλαμβάνονται στα πλάνα του. Μαζί του αναμένεται να έρθει και ο Χόρχε Μπάριος, που θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα σεζόν. Το Γιδόπουλο περιμένουν και οι διοικούντες την Ερασιτεχνική ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα μετακίνησης κάποιων ποδοσφαιριστών από τους Νέους Αθλητές στην ΠΑΕ. Όπως έγινε γνωστό ο Τζανετόπουλος λόγω σοβαρών οικογενειακών λόγω θα μετακομίσει στον Πειραιά, ενώ λόγος γίνεται πλέον για τους Κυπτίου, Γκίκα και Αργύρη. Για τον πρώτο μάλιστα, οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής Νίκης έχουν ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ελληνοποίηση του, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί ως έλληνας. Επιπλέον, αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να γίνει και το πρώτο ραντεβού, με αρκετές δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου