ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα

χρήσιμα-συμπεράσματα-497467

Με τον Σάκη Τσιώλη να βλέπει στο κέντρο της άμυνας τον Σενεγαλέζο Σανκαρέ αλλά και τον Τσέχο Κουσέρα, ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται έμεινε στο 0-0 με την Καβάλα σε ένα δυνατό παιχνίδι που όμως δεν είχε γκολ .
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα , χρησιμοποίησε 20 παίκτες με τον Ελβετό γκολκίπερ Γιακούποβιτς να παίζει πρώτη φορά 90λεπτο, ενώ σε όλο το ματς έμεινε και ο Στάθης Ρόκκας με δύο ρόλους, αρχικά σαν μπακ και στη συνέχεια σαν χαφ πάντα από τα αριστερά.
Γενικά στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 85′ έχασε και πέναλτι.
Οι Βολιώτες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τους αντιπάλους τους. Δύο σουτ του Πλιάγκα και του Μαρτίν δε βρήκαν στόχο, ενώ ο Μαρτίν στην αρχή του φιλικού ανατράπηκε χωρίς να δοθεί πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές αλλά ο ρυθμός ήταν επίσης καλός .
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Ρίκκα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Καμπάνταης πετάχτηκε και έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Καμπάνταης ήταν πρωταγωνιστής και λίγο αργότερα, όταν σούταρε μέσα από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Βαγέχο σε πολύ καλή επέμβαση, ενώ στο 85′ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Σολάκης ανατράπηκε από τον Κωνσταντάρα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα, όμως, χτύπησε στη ρίζα του δεξιού καθέτου δοκαριού.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σελεζι (46’ Ψυχογιός), Ρόκας, Τομάς (46 Κούσερα), Σανκαρέ (64 Γκότοβος), Αλβάρεζ (46’ Σκάρος),Κάστρο (46’ Μητρόπουλος), Ουμπίντες (46’ Καμπάνταης), Μόνχε (46’ Ζαραδούκας), Πλιάγκας (46’Ρίκα,), Μαρτίν (46’ Σολάκης)
Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Βαγιέχο, Πετκάκης (68’ Κωνσταντάρας), Θεοδωρέλλης, Τόμασιτς (46’ Οικονόμου), Παβίσεβιτς (46’ Ντουγκλάο), Σιώτης (46’ Ντιέ), Ντικροκ (75’ Νικολάου), Ιωάννου (75’ Ναζλίδης), Αλεξάντροβιτς (83’ Σκλιοπίδης), Σουλτανίδης (46’ Δρόσος), Γιάννου (56’ Γκόβας)

*Oι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ύψους 1,90 μ. Xαλιφά Σανκαρέ Πάπα, ο οποίος βρίσκεται από προχθές στο Kαρπενήσι και ίσως σήμερα ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Oυσιαστικά, απομένει μόνο η ανακοίνωση της συνεργασίας της βολιώτικης ομάδας με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό που τελευταία επαιζε στη Βελγική Μονς ενώ στο Βέλγιο και στη Ρόζελαρ αγωνίζονταν και ο Τσέχος Στεπάν Κούσερα που έπαιξε χθες στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο Κούσερα στην Τσεχία έχει θητεία σε Σπάρτα Πράγας και Γιάμπλονετς.
Στο μεταξύ, η βολιώτικη ΠAE είχε συζητήσεις και με το Γερμανό αριστεροπόδαρο 30χρονο στόπερ της Aλεν, Nιλς Nτέριγκ αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου