ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιθυμούν διπλή επιστροφή στη Νίκη

επιθυμούν-διπλή-επιστροφή-στη-νίκη-851206

Διπλή επιστροφή επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι της Νίκης. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες που διαρρέουν από τη Νέα Ιωνία. Εκτός του Γιάννη Τσάγγαρη, τον οποίο έχουν προσεγγίσει και έχει δηλώσει ότι βλέπει θετικό το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα κυανόλευκα, στο στόχαστρο της ομάδας φέρεται να βρίσκεται ο Άκης Πέτρου. Ο έμπειρος αμυντικός που επίσης πήρε το βάπτισμα του πυρός στις εθνικές κατηγορίες με την κυανόλευκη φανέλα, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, αλλά και ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Άκης Πέτρου ξεκίνησε από το Μαγνησιακό και έπαιξε στη Νίκη και στη Β’ Εθνική την σεζόν 1998-99. Παρέμεινε επτά ολόκληρα χρόνια «κάτοικος» Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια έφυγε για το συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου, όπου έμεινε τρεις σεζόν. Αγωνίστηκε επίσης στον Ιωνικό και την τελευταία σεζόν στον Παναιγιάλειο. Μετράει 143 συμμετοχές με ένα γκολ στη δεύτερη κατηγορία και 109 με δύο τέρματα στη Γ’.

Μέχρι χθες το βράδυ πάντως υπήρχε διαφορά στο οικονομικό και θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για ντυθεί ξανά ο ποδοσφαιριστής στα κυανόλευκα. Ο Πέτρου περίμενε χθες επίσημη τελική πρόταση, ώστε να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη ή αν θα κλείσει κάπου αλλού. Ο Πέτρου μιλάει επίσης με Ιωνικό και Εθνικό Αστέρα.

Να θυμίσουμε ότι εκτός των Τσάγγαρη και Πέτρου, που φέρονται να βρίσκονται σε επαφές με ανθρώπους της Νίκης για να επιστρέψουν, έχουν ακουστεί ακόμη τα ονόματα του σέντερ φορ, Θωμά Μακρή, του αμυντικού Βαγγέλη Στουρνάρα, του μέσου Ξενοφώντα Γήτα και του νεαρού Παπαδιονυσίου. Τέλος, χθες κάποιες φήμες ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κώστα Μπαντά, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Στον Πειραιά καταλήγει ο Τζανετόπουλος

Ο νεαρός Αδάμ Τζανετόπουλος, που προέρχεται από τους Νέους Αθλητές Νίκης και συμπεριλαμβάνονταν στους ποδοσφαιριστές που θα προωθούνταν στην ΠΑΕ, θα καταλήξει όπως όλα δείχνουν στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε με τον πατέρα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος του ζήτησε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ο «μικρός» να παραχωρηθεί στους ερυθρόλευκους. Ο Γιδόπουλος έλαβε υπόψιν του όλα όσα του μετέφερε ο πατέρας του αθλητή και έδειξε κατανόηση στους σοβαρούς λόγους που του προέβαλλε. Έτσι ο νεαρός θα μετακομίσει με τις ευχές και της ΠΑΕ στον Πειραιά. Η μετακίνηση του μάλιστα ανοίγει την πόρτα σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων. Μάλιστα η Νίκη ίσως ζητήσει δανεικό κάποιον νεαρό παίκτη από τον Πειραιά για να κάνει το «αγροτικό» του στη Νέα Ιωνία.

Διάψευση για ΕΑΚ

Έντονες φήμες κυκλοφορούσαν χθες στο Βόλο, ότι η Νίκη με επίσημο έγγραφο της ζήτησε το ΕΑΚ για τα εντός έδρας παιχνίδια της από το Δήμο Βόλου. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά και από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωσε τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του ΕΑΚ, Απόστολου Καψιώτη, που τόνισε ότι ούτε έλαβε κάποιο επίσημο έγγραφο από τη Νίκη για τη χρήση του ΕΑΚ και πόσο μάλλον μπορεί να απάντησε σε ένα ανύπαρκτο αίτημα…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου