ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Junior διεκδικούν με αξιώσεις Βόλος και Νέα Ιωνία

τη-διοργάνωση-του-παγκόσμιου-πρωταθλ-851206

Μία πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση που θα δώσει νέα ώθηση στην περιοχή και θα αποτελέσει μία ακόμη ευκαιρία ανάδειξης και προβολής του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και της αθλητικής υποδομής, εν όψει μάλιστα των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 διεκδικούν οι Δήμοι Βόλου και Νέας Ιωνίας.
Οι δύο δήμαρχοι Αλέκος Βούλγαρης και Παύλος Μαβίδης, μετά από συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, κατέθεσαν χθες επίσημα πρόταση για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Junior.
Πρόκειται για μία από τις πιο μεγάλες παγκοσμίου ενδιαφέροντος διοργάνωση στο χώρο της κολύμβησςη που θα γίνει τον Αύγουστο του 2011. Υπολογίζεται ότι στην διοργάνωση που θα διαρκέσει 11 ημέρες, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 450 αθλητές, συνοδοί και προπονητές από ολόκληρο τον κόσμο.
Οι δύο δήμαρχοι στην επιστολή που απέστειλαν υποβάλλοντας ουσιαστικά και επίσημα πρόταση για την ανάληψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, οι Δήμοι Βόλου και Νέας Ιωνίας θα παραχωρήσουν το Δημοτικό Ανοιχτό Κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» και το Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος» για τη διοργάνωση των Αγώνων.
Εκφράζουν επίσης την πρόθεση να αναλάβουν οι δύο Δήμοι, τις εσωτερικές μετακινήσεις των εθνικών ομάδων αλλά και την παραχώρηση των δημοτικών Ξενώνων της Νέας Ιωνίας για την διαμονή των εθνικών αποστολών.
«Είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε το αθλητικό και πολιτιστικό δυναμικό μας για την υποστήριξη των αγώνων από εθελοντές» υπογραμμίζουν επίσης οι κ.κ. Αλ. Βούλγαρης και Παύλος Μαβίδης και παράλληλα διαβεβαιώνουν «ότι τα στελέχη των δύο Δήμων θα τεθούν στη διάθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας και Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου