ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σενεγαλέζος Σανκαρέ στην άμυνα του Ολυμπιακού

ο-σενεγαλέζος-σανκαρέ-στην-άμυνα-του-ο-497926

Ο Σενεγαλέζος Παπά Χαλιφά Σανκαρέ είναι τελικά ο “Βέλγος” αμυντικός που βρέθηκε στο Καρπενήσι για λογαριασμό του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και να αποτελέσει μια ακόμη μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους.
Ο 26χρονος Khalifa Sankare από το Ντακάρ έχει μακρά θητεία στο Βελγικό πρωτάθλημα παίζοντας εκεί για μια εξαετία, αρχικά στην Μπουλόν , μετέπειτα στην Ζούλτε Βάρεγκεν, στην Οστάνδη ενώ την περίοδο που πέρασε είχε 34 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Μονς.
Ο έγχρωμος Σενεγαλέζος ύψους 1,90 βρίσκεται στο Καρπενήσι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό .
Ο Ολυμπιακός αναζητάει εδώ και καιρό τη λύση στο κέντρο της άμυνας και φαίνεται να τη βρίσκει στο πρόσωπο του Khalifa Sankare ενώ φαίνεται πως παύει το ενδιαφέρον για το Γερμανό Νico Ηerzik που είχε μεν καλές συστάσεις αλλά και άλλες προτάσεις.
Ο 26χρονος Γερμανός αμυντικός Νico Ηerzik (γεν.10-12-1983) έχει αγωνισθεί εκτός από την Άαχεν στη Βάκερ και την Αρμίνια .
Στο μεταξύ ανοιχτό είναι το θέμα με τον Ολλανδό επιθετικό από το Σουρινάμ Αντβέλε Σλόρι αν και η υπόθεση έδειχνε πως «ναυαγούσε» όταν έφευγε το Σάββατο από το Καρπενήσι . Ο εκπρόσωπος του 28χρονου Σλόρι επικοινώνησε με τη διοίκηση και την ενημέρωσε ότι δέχεται τους όρους για διετές συμβόλαιο αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου