ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόρμπας η μεγάλη επιστροφή για Θησέα

κόρμπας-η-μεγάλη-επιστροφή-για-θησέα-519320

Στην απόκτηση του Λεωνίδα Κόρμπα προχώρησε η ομάδα του Θησέα Αγριάς. Η νέα διοίκηση του συλλόγου είχε υποσχεθεί πως θα ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει της ερχόμενης χρονιάς και φαίνεται πλέον από τις υποσχέσεις να περνάει στις πράξεις.

Ο πρώην αρχηγός του Θησέα, έμπειρος επιθετικός, που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Ρήγα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του σκοράροντας 12 φορές, ξαναπερνάει το κατώφλι του γηπέδου της Αγριάς, για να αγωνιστεί για λογαριασμό του Θησέα με τον οποίο είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν για πολλά χρόνια, όντας μάλιστα και αρχηγός. Ο Κόρμπας αποχώρησε από την Αγριά το 2007 για να αγωνιστεί στο Νηλέα όπου τη σεζόν ’08-’09 πέτυχε 15 τέρματα και πλέον επιστρέφει σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Αγριάς , που ούτως ή άλλως είναι καταδικασμένη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Πάντως, πέραν του Κόρμπα, ο Θησέας προχώρησε και στη συμφωνία με άλλους δύο παίκτες σε καίριες θέσεις. Ο ένας είναι ο πολύπειρος τερματοφύλακας Αποστόλης Τσάνας, που κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί μέχρι και στη Β’ εθνική με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και στον Εθνικό Βόλου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό της ομάδας του Ορμινίου. Η άλλη μεταγραφή αφορά το νεαρό ταλαντούχο αμυντικό, Δημήτρη Κουλοχέρη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και πρόκειται για επένδυση για το μέλλον καθώς συμπεριλαμβάνεται στους «μικρούς» με βάση τα ηλικιακά κριτήρια που ισχύουν για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΘ.
Ο Τάκης Παρισάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε ξανακαθίσει στον πάγκο του Θησέα, έχει αναλάβει φέτος προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα της Αγριάς στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου