ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και οργανωτική επιτυχία στο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

και-οργανωτική-επιτυχία-στο-πρωτάθλη-851206

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης – Κατηγοριών, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος» από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010. Συμμετείχαν 350 αγόρια και κορίτσια από 22 συλλόγους όλης της χώρας, ενώ εξίσου μεγάλη ήταν και η παρουσία των θεατών, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το συναρπαστικό αυτό άθλημα και το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές και αθλήτριες.
Ενθουσιασμένοι έμειναν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, οι αθλητές, οι εκπρόσωποι των ομάδων, οι προπονητές και οι γονείς των αθλητών, τόσο από την φιλοξενία, όσο και από το επίπεδο της οργάνωσης των αγώνων .

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουλίου έγινε η τελετή έναρξης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο ταμίας της ΚΟΕ και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικής Κολύμβησης κ. Ηλίας Ξιάρχος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας κ. Απόστολος Καναβός και ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνος Σακελλαρίου, ενώ η Βουλευτής Μαγνησίας κα Ροδούλα Ζήση απέστειλε ευχετήριο τηλεγράφημα. Το Σάββατο το μεσημέρι, ο Δήμος Νέας Ιωνίας δεξιώθηκε σε τσιπουράδικο της Νέας Ιωνίας τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας η Ομοσπονδία δεξιώθηκε τα στελέχη της διοργάνωσης.
Νικητής σύλλογος στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκαν τα Δελφίνια Περιστερίου, στην κατηγορία γυναικών ο ΝΟ Χανίων, ενώ στη γενική βαθμολογία πρώτευσαν τα Δελφίνια Περιστερίου. Στους εκπροσώπους των ομάδων απονεμήθηκαν κύπελλα από τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ευχήθηκε επιτυχίες στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά η επιτυχία από τα Δελφίνια πανηγυρίστηκε με πέσιμο όλων των αθλητών και αθλητριών στην πισίνα .
Οι διοργανωτές , μετά το τέλος του πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης –όλων των κατηγοριών- και την πανθομολογούμενη επιτυχία του, ευχαριστούν την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την ανάθεση της διοργάνωσης.
Μίας ακόμη διοργάνωσης που ήλθε να προστεθεί στα δυο χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, στο πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ της Συγχρονισμένης Κολύμβησης και στον προκριματικό όμιλο Υδατοσφαίρισης Ανδρών για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ περιόδου 2010. Επίσης ευχαριστούν την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας – Αλιείας και Τεχνικής Κολύμβησης και ιδιαίτερα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κα Ελένη Χατζοπούλου και κ. Κωνσταντίνο Πουζιο.
Μεγάλη συμβολή στην ομαλή λειτουργία των αγώνων είχαν οι κριτές, τα μέλη της Αγωνόδικου Επιτροπής των αγώνων, καθώς και οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Ευχαριστίες οφείλονται στα «Θερμοκήπια Κλόντζα» για τα λουλούδια που στόλισαν τον χώρο των απονομών, στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε για την προσφορά του ψυγείου και των νερών «Αύρα» και προσωπικά στο διευθυντή προσωπικού κ. Δημήτριο Μαστρογιαννίδη Δημήτριο, στην Ποτοποιία Παπαγιάννης για τα τσίπουρα και την εταιρεία Λυχναρας ΑΕ για τις ελιές που διέθεσαν μαζί με έντυπα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού σε όλους τους εκπροσώπους των 22 ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και στους παράγοντες της Ομοσπονδίας και την εταιρεία Ευάγγελος Ταμπακιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου