ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάγγαρης, Γήτας, Μακρής και άλλοι…

τσάγγαρης-γήτας-μακρής-και-άλλοι-497903

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πώς μπαίνει η Νίκη Βόλου, που κοιτά να προσθέσει εμπειρία στο ρόστερ της. Οι Τσάγγαρης, Γήτας, Μακρής και Στουρνάρας βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας, που είναι κοντά και στο νεαρό Παπαδιονυσίου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με όλους τους παραπάνω παίκτες και αναμένονται εξελίξεις από το μεταγραφικό μέτωπο.
Οι κυανόλευκοι προσπαθούν να μπουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος, ώστε να υπάρχουν εξελίξεις στο ρόστερ της ομάδας. Προπονητής θα είναι ο Χόρχε Μπάριος και μαζί του ο έμπειρος παράγοντας συνεννοείται για όλα όσα αφορούν στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, ανάλογα με τις προτάσεις που έχει κάνει ο Ουρουγουανός τεχνικός θα γίνει και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, με τους ποδοσφαιριστές που άνηκαν πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό και δηλώνουν διαθέσιμοι, να περιμένουν ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες.
Στο μεταγραφικό τομέα, τα πρώτα ονόματα άρχισαν να ακούγονται. Ο Γιάννης Τσάγγαρης είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος όπως φαίνεται για την κυανόλευκη ομάδα. Βολιώτες παράγοντες πλησίασαν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε από τη Νέα Ιωνία την καριέρα του, έχει φορέσει για πέντε σεζόν τη φανέλα της Νίκης και είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψει. «Το ενδιαφέρον είναι ακόμα φιλολογικό. Ναι μεν έχει γίνει κάποια επαφή, αλλά περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο. Από την πλευρά μου βλέπω θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστώ ξανά στη Νίκη Βόλου», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στην Εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για την περίπτωση του. Ο Τσάγγαρης αγωνίζεται στο κέντρο και μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες τη σεζόν 1997-98 με την κυανόλευκη φανέλα. Έχει πάρει… γεύση και από Α’ Εθνική με Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Πανιώνιο, έχοντας 10 συμμετοχές στο σύνολο με δύο γκολ, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα, Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας. Στη Β’ Εθνική έχει αγωνιστεί σε 127 ματς και έχει έξι γκολ, ενώ στη Γ’ έκανε 80 παιχνίδια με οκτώ τέρματα.
Εν τω μεταξύ, το κόλπο γκρόσο με τον Ξενοφώντα Γήτα προσπαθεί να κάνει ο Στράτος Γιδόπουλος και οι συνεργάτες του για να τον ντύσουν στα κυανόλευκα. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, ωστόσο από τις πληροφορίες που διαρρέουν υπάρχουν επαφές και με την κυανόλευκη ΠΑΕ, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Γήτας στο βιογραφικό του έχει 85 συμμετοχές στην Α’ Εθνική. Γιάννενα, Παναθηναϊκός, Καλλιθέα και Πανθρακικός ήταν οι «σταθμοί» στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, όπου έχει πετύχει και επτά γκολ. Από κει και πέρα, έχει παίξει επίσης για λογαριασμό της Ηλιούπολης, στην οποία αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν. Στη Β’ Εθνική έχει αγωνιστεί σε 168 ματς με 16 τέρματα, και στη Γ’ έχει 23 παιχνίδια με τέσσερα τέρματα.
Ο Θωμάς Μακρής είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1978. Είναι σέντερ φορ που διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και ο Στράτος Γιδόπουλος τον θεωρεί μια αξιόπιστη και καλή λύση. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει καταγράψει 68 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με 10 γκολ, φορώντας τις φανέλες της Ξάνθης, του Αιγάλεω και της Χαλκηδόνας. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλυσιακό, Εθνικό Αστέρα, Αγιο Δημήτριο, Χαϊδάρι και το τελευταίο εξάμηνο ήταν στην Αγία Παρασκευή. Στην Β’ Εθνική μετράει 105 συμμετοχές με 35 τέρματα, ενώ στην Γ’ έχει αγωνιστεί 49 φορές και έχει βρει επτά τον δρόμο προς τα δίκτυα. Την τελευταία σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια με το Χαϊδάρι και 10 με την Αγία Παρασκευή.
Επιπλέον προχωρημένες επαφές υπάρχουν με τον δεξιό μπακ, Βαγγέλη Στουρνάρα, που στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών σε 27 παιχνίδια. Το όνομα του ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για τη Νίκη, πριν υπάρξει ακόμα η κόντρα Γιδόπουλου – οργανωμένων και οι απειλές του μεγαλομετόχου ότι θα εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ο ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έπαιξε με τη Λάρισα τέσσερις φορές στην Α’ Εθνική, στη Β’ αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και στην τρίτη κατηγορία συνολικά έχει παίξει 78 φορές με τέσσερα γκολ. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλυσιακό, Ρόδο, Λαμία και Παναχαϊκή. Ο παίκτης θα είχε μάλιστα ραντεβού με το Στράτο Γιδόπουλο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Οι δύο πλευρές φέρεται να επιθυμούν τη συνεργασία, αλλά θα πρέπει πρώτα να μπουν οι υπογραφές για να θεωρηθεί παίκτης της Νίκης, ο Στουρνάρας.
Ακόμη, στη λίστα υπάρχει και ο 22χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, Χρήστος Παπαδιονυσίου από τον Παναιγιάλειο, που πέρυσι οκτώ φορές έπαιξε στην Γ’ Εθνική. Τέλος, προτάθηκε στην ομάδα ο νεαρός τερματοφύλακας Στυλιανός Γεωργακόπουλος που πέρυσι αγωνίζονται στον ΑΟ Θήβα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου