ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βουτιά για την άνοδο θέλει να κάνει ο ΟΕΑ-ΝΑΒ

βουτιά-για-την-άνοδο-θέλει-να-κάνει-ο-οε-499333

Με μοναδικό στόχο την κατ’ αρχήν πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, θα κατέβει ο ΟΕΑ-ΝΑΒ στην προκριματική φάση της Γ’ εθνικής πόλο, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» του Βόλου.

Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλλου εμφανίζεται ενισχυμένη φέτος και αγωνιζόμενη εντός έδρας, φιλοδοξεί να κάνει την υπέρβαση και να πετύχει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις μεταγραφές, Δημήτρης Κολιοπάνος, Δημήτρη Πλεμμένος, Γιώργος Κριτικός και Δημήτρης Κριτικός, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ.
Βέβαια, η πρόκριση αυτή μόνο εύκολη δε θα είναι καθώς όλες οι ομάδες του ομίλου είναι σε αρκετά καλό επίπεδο και οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές. Αντίπαλοι της βολιώτικης ομάδας θα είναι το Ρέθυμνο, το Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, η Καβάλα, η Καρδίτσα και η Ξάνθη. Το θετικό είναι ότι έφυγε από τον όμιλο η δυνατή Λαμία, ωστόσο τη θέση της πήρε η εξίσου δυνατή ομάδα του Ρεθύμνου που είναι και το θεωρητικό φαβορί του ομίλου. Από αυτό τον όμιλο των έξι ομάδων, οι δύο πρώτοι περνάνε στην τελική φάση, ενώ η ουραγός ομάδα θα υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική κατηγορία.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν-μιας και ο Σπύρος Τζαμτζής επέστρεψε από Αγγλία και θα ενισχύσει τις προσπάθειες-και η ομάδα θα παραταχτεί κομπλέ στην πρεμιέρα της Παρασκευής. Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι: Βόντζος Θεοδόσης, Νάσιος Βαλεντίνος, Ιωαννίδης Κώστας, Βαΐτσης Δημήτρης, Ζησόπουλος Νίκος, Γλύκος Παναγιώτης, Δαράκης Κώστας, Κόφφας Θανάσης, Κόφφας Δημήτρης, Παρασκευόπουλος Τάκης, Μάρκοβιτς Μιχάλης, Τζαμτσής Σπύρος, Κολιοπάνος Δημήτρης, Πλεμμένος Δημήτρης. Προπονητής: Δημαρέλος Γιάννης
Στους παραπάνω αγώνες προετοιμασίας δε θα συμμετέχουν για προσωπικούς λόγους οι Κριτικός Δημήτρης και Κρητικός Γιώργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου