ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανός και Βέλγος για την άμυνα

γερμανός-και-βέλγος-για-την-άμυνα-851206

Τη λύση στο κέντρο της άμυνας αναζητάει ο Ολυμπιακός που από χθες έχει στο Καρπενήσι το Γερμανό Νico Ηerzik και ένα Βέλγο στόπερ με καλές συστάσεις και ίσως αύριο αγωνισθούν στο φιλικό με την Καβάλα. Ο Βέλγος αμυντικός είναι πιο κοντά στο να υπογράψει, αν φυσικά περάσει όλα τα τεστ, ενώ ο Γερμανός Χέζικ από την Άαχεν μελετά και άλλες προτάσεις .Ο 26χρονος ξανθομάλλης Γερμανός αμυντικός Νico Ηerzik (γεν.10-12-1983) έχει αγωνισθεί εκτός από την Άαχεν στη Βάκερ και την Αρμίνια.
Το αυριανό φιλικό, τελευταίο στην Ευρυτανία, θα είναι κριτήριο για μια θέση κεντρικού αμυντικού, με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στο Καρπενήσι να συνεχίζεται εκεί ως την Παρασκευή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον τραυματία Πάολο Φραντζιπάνε να ακολουθεί θεραπεία.
Το αυριανό δεύτερο δυνατό φιλικό στο Καρπενήσι είναι με την Καβάλα, ενώ ο Ολυμπιακός πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, θα δώσει κι άλλο ένα στο Βόλο .
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 6.30 μ.μ. την Καβάλα στο Καρπενήσι, ενώ την προσεχή Παρασκευή (23/7) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ του Βόλου στις 9 μ.μ. την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Οι «ερυθρόλευκοι» στις 25 Ιουλίου πρόκειται να αναχωρήσουν για Ζυρίχη κι από εκεί για τη βόρεια Ιταλία, όπου στο Πραντ θα διεξαχθεί το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά στις 28 Ιουλίου με την Κρεμονέζε στις 30 Ιουλίου, αγώνες 45’ λεπτών με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου , στις 2 Αυγούστου με Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου με Ρόμα ή Λάτσιο.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 13 Αυγούστου στο Βόλο, ενώ θα γίνουν και φιλικά ματς στις 18 Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου