ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «La Thraka» νικήτρια 26ο ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ

η-la-thraka-νικήτρια-26ο-ανεπίσημο-τουρνουά-μ-519470

Η «La Thraka κέρδισε τον τελικό των μη επίσημων στο 25ο Ανεπίσημο Τουρνουά Μπάσκετ που ολοκληρώνεται .Τον Κώστα Κυλεριώτη και τον Ανδρέα Μαύρο, δύο σπουδαίους αθλητές της καλαθοσφαίρισης «γέννημα – θρέμμα» της Νέας Ιωνίας με μεγάλη προσφορά στο Μαγνησιώτικο αλλά και στο Πανελλήνιο μπάσκετ, θα τιμήσει στη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού της Παρασκευής 23 Ιουλίου για τους επίσημους αθλητές, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Ιωνία».
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα: Σε ένα δυνατό, «νευρικό» και με πολύ ένταση και πάθος αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο τελικός των μη επίσημων μεταξύ των ομάδων La Thraka – Bombers για το 25ο Ανεπίσημο Τουρνουά Μπάσκετ, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Ιωνία», στα δύο γήπεδα του Πολιτιστικού Άλσους «Ανδρέας Βαλαχής» της Νέας Ιωνίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων φιλάθλων που τον παρακολούθησαν.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα La Thraka επί της ομάδας Bombers με 43-35.
Οι συνθέσεις:
La Thraka: Σταθόπουλος, Χρυσοχού, Κόκκας, Τύμπας, Κουτσούκος, Γούσιος, Χαλαζάς, Ρηγίνος, Μπαλτής, Μαρούλης.
Bombers: Χαγιάς, Γκουγκάρας, Ξανθάς, Χριστοδούλου, Ζάχος, Χαλκιάς, Ματθαίου, Καλαποδάς, Καλατζής, Ντίνας.
Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ. Δεσλής και Κλείτσας.
Στον μικρό τελικό για την 3η θέση νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Έλξις Bar επί της Green Team με 60-52.
Πρώτος σκόρερ στην κατηγορία αυτή αναδείχτηκε ο Τάγκας της La Thraka με 47 πόντους.
Στην κατηγορία των επισήμων αθλητών που συμμετέχουν γνωστοί καλαθοσφαιριστές της περιοχής μας, στον 1ο Όμιλο έχει τερματίσει πρώτη η ομάδα Ολέ ο Ταύρος που θα παίξει σήμερα στις 20.30 στον ημιτελικό με την 2η ομάδα του Β’ ομίλου Winners GS Cafe.
Σήμερα Τρίτη, στις 20.30 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Celebrities πρώτης ομάδας του Β’ ομίλου με τους Βενζινοπώλες που ήρθαν δεύτεροι στον Α’ όμιλο.
Οι ημιτελικοί αναμένονται συναρπαστικοί και οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες, αφού σε αυτήν την κατηγορία των ενεργών αθλητών από ομάδες του νομού μας είχαμε 3 ισοβαθμίες στον Β’ όμιλο.
Στην κατηγορία των επίσημων αθλητών προηγείται ο Καραγεώργος των Winners GS Cafι με 49 πόντους και ακολουθεί ο Σαράντης της ομάδας Ολέ ο Ταύρος με 45 πόντους.
Η ΔΚΕ Ιωνίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τις προσφορές και χορηγίες:
α) Την καταλυτική παρουσία των διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, οι οποίοι αφιλοκερδώς διαιτητεύουν στους αγώνες, β) τη συμβολή του Εργοστασίου Βόλου της Coca Cola 3E η οποία προσφέρει ομπρέλες και νερά στους παίκτες, διαιτητές, κριτές και σε όλους τους παράγοντες των αγώνων, γ) την εταιρεία Marx & Spenser για τα μπλουζάκια προς τους διαιτητές και τις γραμματείες των αγώνων. Ευχαριστεί επίσης και την Ένωση Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας για την γραμματειακή υποστήριξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου