ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» με αισιοδοξία στον Πύρασο

πρώτη-με-αισιοδοξία-στον-πύρασο-501167

Με πολύ αισιοδοξία και κέφι για σκληρή δουλειά, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αγχίαλο, ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Πυράσου ενόψει της νέας χρονιάς. Το παρών έδωσαν όλοι οι παλιοί παίκτες της ομάδας αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Ωστόσο από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν, δικαιολογημένα, οι Αποστόλης Τανάγιας, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε χθες, και Γιάννης Πάσσιος, οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας. Μετά τον Αγιασμό ο Λάκης Μπακάλης, έριξε τους παίκτες του κατ’ ευθείαν στα βαθιά καθώς πραγματοποιήθηκε δυνατή προπόνηση δείχνοντας τη σκληρή δουλειά που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Σε δηλώσεις του, ο τεχνικός του Πυράσου τόνισε μεταξύ άλλων: «στόχος της φετινής σεζόν είναι να πάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πέρυσι. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και μέσα από σκληρή δουλειά ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι καλό». Να σημειωθεί πως στην ομάδα υπάρχει άριστο κλίμα και πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά , συνταγή που μπορεί αν οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά τον Πύρασο, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Εξάλλου, το παρών στη χθεσινή πρεμιέρα έδωσαν ο Δήμαρχος της Νέας Αγχιάλου κ. Ηλ. Καραπατάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Ερρινάκης , ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Μπουρτζής , ο πρόεδρος της χορηγού εταιρείας Online Solutions Α.Ε. κ. Φ. Σαμαλέκος αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας που εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου