ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τύχη χαμογέλασε στις κορασίδες της Νίκης στο μπάσκετ

η-τύχη-χαμογέλασε-στις-κορασίδες-της-ν-558968

Κατά την τελευταία αγωνιστική και συγκεκριμένα την 14η, η τύχη στο τέλος χαμογέλασε στην ομάδα Κορασίδων της Νίκης Βόλου έναντι της αντίστοιχης Ανάληψης στο εντός έδρας παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Από την έναρξη του παιχνιδιού φάνηκε ότι και τις δύο ομάδες διακατείχε το άγχος και νευρικότητα, τα οποία αποτυπώθηκαν στο σκορ με τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου 03-05. Με την είσοδο του 2ου δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν στην επίτευξη γρήγορου καλαθιού με αποτέλεσμα να έχει βραχύ προβάδισμα στη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα της Νίκης Βόλου με 13-12.

Το σκηνικό στο 3ο δεκάλεπτο δεν άλλαξε με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο, πόντο.

Με την είσοδο του 4ου δεκαλέπτου οι άμυνες των ομάδων αύξησαν την πίεση τους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Θεοδώρου Ε. (Νίκη Βόλου) η οποία αποχώρησε προσωρινά από το παιχνίδι για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λόγω του κρίσιμου σημείου του παιχνιδιού, λιγότερο από 4 λεπτά πριν από την λήξη, η παραπάνω παίκτρια με τον υπερβολικό ζήλο που την διακατείχε και παρά τους αφόρητους πόνους επανήλθε στο παιχνίδι διεκδικώντας με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της το πολυπόθητο ροζ φύλλο του αγώνα. Το τελευταία δύο λεπτά επιφύλασσαν συγκινήσεις στην εναλλαγή του σκορ και ενώ 10’’ πριν από την λήξη του αγώνα η ομάδα της Ανάληψης προηγούνταν 32-33, στην τελευταία επίθεση της Νίκης Βόλου η Μιχοπούλου Α. εξαπολύει από διαγώνια θέση των 3 περίπου μέτρων σουτ με ταμπλό και το οποίο είχε την ευτυχή κατάληξη στο καλάθι της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα της Ανάληψης δεν μπόρεσε ν αντιδράσει στα υπόλοιπα δευτερόλεπτα κι έτσι το ροζ φύλλο του αγώνα κατέληξε στα χέρια των Κορασίδων της Νίκης Βόλου.

Τελικό αποτέλεσμα 34-33.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο ζήλος, το πείσμα, η αυταπάρνηση, η αμυντική εγρήγορση, η πολυφωνία της επίθεσης έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στο τελικό σκοπό που δεν ήταν άλλος από ροζ φύλλο στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα .

Τα δεκάλεπτα

1ο 03 – 05

2ο 13 – 12

3ο 25 – 26

4ο 34 – 33

Γ.Σ. Νίκη Βόλου (Γαλανάκης Ε.) : Θεοδώρου Ε. 1, Κωνσταντούλα Ζ. 14, Μιχοπούλου Α. 6, Τσάγκαρη Λ. 2, Καλαντζή Ν. 3, Ρυμενίδη Ρ. 6, Κουντούρη Χ. 2.

Α.Ε.Σ. Ανάληψη Βόλου (Συλεόπουλος Ε.) : Αλιμέμα 8, Κουτσιμπού , Αλμπανούδη 9, Νούλα 4, Κουτσορεβύθη, Πανταζή, Χατζηστάμου, Κατσαβριά 6, Τσούλφα 6.

Για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων μπάσκετ ΕΣΚΑΘ Κορασίδων για το έτος 2016-2017 αναμένεται να διεξαχθεί η 13η αγωνιστική (λόγω αναβολής) μεταξύ του Γ.Σ. Σκιάθου vs Γ.Σ. Νίκη Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου