ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύσεις για όλες τις θέσεις

λύσεις-για-όλες-τις-θέσεις-499320

Εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις φαίνεται να έχει ο Σάκης Τσιώλης που μοντάρει τη νέα ομάδα στο Καρπενήσι και περιμένει πριν την αναχώρηση για Ιταλία να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.
Στο πρώτο φιλικό προχθές ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές βγάζοντας αρκετά συμπεράσματα πάνω στα σχέδια και στα πλάνα που έχει καταστρώσει τόσο ατομικά όσο και ομαδικά…Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τους ποδοσφαιριστές του να στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο να προσπαθούν αλλά και να δείχνουν επηρεασμένοι από την κούραση των προπονήσεων .Το θετικό είναι ότι παρά τα πολλά νέα πρόσωπα οι παίκτες στο προχθεσινό φιλικό (έχασαν στο 89′ 2-1 από τον Ατρόμητο) έδειξαν ότι “βρίσκονται” στο γήπεδο και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης .
Οι Ρόκα, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Αλβάρεζ, Τομάς, Σκάρος, Ρίκκα, Καπετάνος, Ούμπιντες, Μόνχε , Σολάκης ήταν προχθές το αρχικό σχήμα ενώ στην επανάληψη ξεκίνησαν ο Σέλεζι δεξιά ο Ρόκας αριστερά στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Γκότοβος ενώ προωθημένοι οι Μαρτίν και Καμπάνταης και στη συνέχεια έπαιξαν και οι Κολίτσης, Κάστρο, Πλιάγκας, Μητρόπουλος, Τσεκούρας και για λίγο ο Ζαχαράκης
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στο Καρπενήσι συνεχίστηκε χθες κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον τραυματία Πάολο Φραντζιπάνε να ακολουθεί θεραπεία.
Το επόμενο δυνατό φιλικό στο Καρπενήσι είναι την Τέταρτη με την Καβάλα χωρίς να αποκλείεται κι ένα άλλο με μια μικτή ομάδα ερασιτεχνών. Πάντως, δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου (όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ), πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 6.30 μ.μ. την Καβάλα στο Καρπενήσι, ενώ την προσεχή Παρασκευή (23/7) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ του Βόλου στις 9 μ.μ. την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Οι «ερυθρόλευκοι» στις 25 Ιουλίου πρόκειται να αναχωρήσουν για τη βόρεια Ιταλία, όπου στο Πραντ θα διεξαχθεί το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά στις 28 Ιουλίου με την Κρεμονέζε στις 30 Ιουλίου, αγώνες 45’ λεπτών με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου , στις 2 Αυγούστου με Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου με Ρόμα ή Λάτσιο.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 13 Αυγούστου στο Βόλο, ενώ θα γίνουν και φιλικά ματς στις 18 Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου