ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγχωνεύσεις στις ομάδες του Πηλίου

συγχωνεύσεις-στις-ομάδες-του-πηλίου-499822

Πιο δύσκολα από τις αρχικές εκτιμήσεις, φαίνεται πως θα κυλήσουν τα πράγματα για τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου τη νέα χρονιά. Γι’ αυτό το λόγο οι ομάδες του Πηλίου, Κένταυρος Αργαλαστής και Κένταυρος Ζαγοράς όπως όλα δείχνουν οδεύουν προς συγχώνευση με ΓΑΣ Σηπιάδος και Ρήγα Φεραίο Κισσού αντίστοιχα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ιθύνοντες των ομάδων μας τόνισαν πως τη φετινή χρονιά τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και γι’ αυτό το λόγο το επικρατέστερο σενάριο είναι οι συγχωνεύσεις μεταξύ τους. Κένταυρος Αργαλαστής και ΓΑΣ Σηπιάδος οδεύουν προς τη δημιουργία μιας ομάδας ενώ το ίδιο μάλλον θα ισχύσει και στην περίπτωση του Κενταύρου Ζαγοράς και του Ρήγα Φεραίου Κισσού, ο οποίος πέρυσι είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας.
Στον αντίποδα, ήδη αρκετές ομάδες βρίσκονται στα πρόθυρα διάλυσης ενώ άλλες ακόμα δεν έχουν βάλει μπροστά τον προγραμματισμό. Ομάδες απομακρυσμένες από την πόλη του Βόλου, με αβέβαιο ακόμα σε ποιο δήμο θα υπαχθούν με τον Καλλικράτη, παραμένουν σε διοικητική αβεβαιότητα χωρίς ακόμα να έχουν διενεργηθεί Γενικές Συνελεύσεις ή εκλογές όπως συμβαίνει στους Μυρμιδόνες, τον Άρη Ανθοτόπου αλλά και τον Ηρακλή Α.Θ, ενώ να θυμίσουμε πως ήδη είχαμε και την πρώτη αποχώρηση ομάδας, αυτή του Ορμινίου, που δε θα κατέβει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά. Όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στα σωματεία αλλά πλέον και στους δήμους καθώς με τον Καλλικράτη από τη νέα χρονιά τα περιθώρια θα στενέψουν ακόμα περισσότερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου