ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικά … τα πρώτα δείγματα

θετικά-τα-πρώτα-δείγματα-498837

Θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό τεστ χθες στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να χαλάει την καλή της εικόνα στο τέλος, όταν λίγο πριν το φινάλε δέχθηκε το γκολ και έχασε 2-1 από τον Ατρόμητο.
Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο κυρίως μέρος όπου ήταν μπροστά στο σκορ, είχε καλά στοιχεία και ικανοποίησε και τους Βολιώτες φιλάθλους που ταξίδεψαν από το Βόλο στην Ευρυτανία, όπου βρέθηκε σύσσωμη και η ερυθρόλευκη διοίκηση..
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έδωσε τα διαπιστευτήρια της ενόψει της νέας περιόδου, παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ στην προετοιμασία, έχοντας καλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός Βόλου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 12ο λεπτό όταν σουτ του Ρίκκα από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.
Το 1-0 έγινε με γκολ του Σολάκη στο 25’. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία Σαμπού-Καραγκιολίδη, έκλεψε την μπάλα και σε κενή εστία, την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 35’ από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στο 38’ η ομάδα της Αθήνας είχε ευκαιρία όταν ο Αναστασάκος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και έδιωξε σε κόρνερ ο Ρόκα.
Στο β’ μέρος, κεφαλιά του Μελισσά έφυγε άουτ στο 48’, ενώ στο 54’ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μόνχε σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 56’ πάντως ήρθε η ισοφάριση, όταν από σέντρα του Φαβάλι, ο Περόνε έπιασε το μονοκόμματο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 70’ ο διαιτητής αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα πάνω στον Καμπάνταη, ενώ στο 79’ μονοκόμματο σουτ του Μητρόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, έφυγε λίγο έξω.
Το τελικό 2-1 υπέρ του Ατρομήτου διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό όταν από κάθετη πάσα του Μπρίτο στο ύψος του πέναλτι, ο Φαβάλι πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα..
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου: Ρόκα (59’ Κολίτσης), Ψυχογιός (46’ Σέλεζι), Αλβάρεζ (46’ Γκότοβος), Τομάς (90’ Ζαχαράκης), Ζαραδούκας (46’ Ρόκας), Σκάρος (61’ Κάστρο), Ρίκκα (46’ Μαρτίν), Καπετάνος (59’ Πλιάγκας), Ούμπιντες (77’ Μητρόπουλος), Μόνχε (77’ Τσεκούρας), Σολάκης (46’ Καμπάνταης).

Ατρόμητος:
Α’ ημίχρονο: Καραγκιολίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Σαμπού, Σφακιανάκης, Μπιλαγί, Καραγκούνης, Τάτος, Μπάλλας, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος.
Β’ ημίχρονο: Μιχαηλίδης, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σκόνδρας, Αθανασίου, Φαβάλι, Μπρίτο, Καραλής, Αποστολόπουλος, Περόνε.

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως έχει περιθώρια βελτίωσης, ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει τι πρέπει να αλλάξει και θα δουλέψει σε συγκεκριμένο πλάνο στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας, αφού θα μείνει ως τις 23 του μήνα στην Ευρυτανία και εκτός από το σημερινό φιλικό, την άλλη εβδομάδα θα γίνει ένα ακόμη ματς με την Καβάλα και ένα ακόμη, ίσως με τη Λάρισα .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου