ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-499779

Η Βολιώτισσα Καρακατσάνη στο Παγκόσμιο

Με Βολιώτικη συμμετοχή θα γίνει το 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Εφήβων-Νεανίδων αφού ηΒολιώτισσα, Αναστασία Καρακατσάνη που πλέον είναι αθλήτρια του Ρεθυμνιακού θα συμμετέχει στο αγώνισμα των 1.500 μ.

Την εθνική ομάδα συγκροτούν έξι νεανίδες, δύο έφηβοι με την Βολιώτισσα Καρακατσάνη να αγωνίζεται την Παρασκευή 23/7 και ώρα 9 π.μ. στην προκριματική σειρά των 1.500 μέτρων. Η Καρακατσάνη διανύει πολύ καλή σεζόν, έχοντας κάνει μάλιστα διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ στα «Βαρδινογιάννεια». Έτσι ένα καλό πλασάρισμα είναι μέσα στις δυνατότητες της.

Η Ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Μόνκτον του Καναδά και ενδιάμεσο σταθμό το Μόντρεαλ.

Αναλυτικά οι Ελληνικές συμμετοχές είναι :
Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΕ Φαρσάλων η Φθία) δισκοβολία
Κατερίνα Θεοδωροπούλου (ΑΟ Κόνδωρ Αγρινίου) 10 χλμ βάδην
Αθηνά Κοΐνη (ΕΑ Ρεθυμνιακού) 3.000μ στιπλ
Αναστασία Φουτσιτζίδου (Παναθηναϊκός ΑΟ) τριπλούν
Ανδρονίκη Δρακάκη (ΑΕΚ) 1.500μ
Αναστασία Καρακατσάνη (ΕΑ Ρεθυμνιακού) 1.500μ
Αντώνης Μάστορας (ΓΣ Ηρακλής) ύψος
Δημήτρης Μιχαλέλης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) μήκος
Η επιστροφή της αποστολής είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου …
 
 
 
 
 
 
Στη Νέα Ιωνία σήμερα το μεσημέρι, οι Νικιώτες καλούνται να αποδείξουν όλα όσα στα λόγια υποστηρίζουν τον τελευταίο καιρό. Αν η σημερινή συνάντηση δεν καταλήξει κάπου και δε φύγουν όλοι έχοντας δώσει τα χέρια και συμφωνώντας σε μια κοινή συνισταμένη, τότε η ομάδα κινδυνεύει.
 
Το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ καλούνται άπαντες που θα παραβρεθούν να αποδείξουν ότι εννοούσαν μέχρι σήμερα αυτά που έλεγαν και ότι πράγματι αξίζει να υπάρχει αυτή η ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ότι δηλαδή υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αγαπούν τη Νίκη, αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης, έχουν διάθεση να βοηθήσουν, σέβονται την ιστορία της ομάδας και θέλουν να καταλήξουν στη λύση.
Τι χρειάζεται όμως για να οδηγηθούν όλες οι πλευρές στα ίδια συμπεράσματα και να εναρμονιστούν σε μια νέα «στρατηγική» και σε μια νέα φιλοσοφία που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα κάνει τις ελπίδες και την αισιοδοξία να επιστρέψουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο; Καταρχάς υποχωρήσεις απ’ όλες τις πλευρές, κατά δεύτερον ο ένας να σεβαστεί τις απόψεις του άλλου και κατά τρίτον να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος και η ανάμιξη τους στη σημερινή συζήτηση.
Το χθες πέρασε… Οτι έγινε, έγινε. Δε γίνεται να αλλάξει. Το σήμερα υπάρχει και αυτό που ενδιαφέρει είναι το «αύριο» και η λύση για το μέλλον. Αναμφίβολα δεν υπάρχει άνθρωπος που να ενδιαφέρεται για την ομάδα και να λείψει από την σημερινή συνάντηση. Όλοι όσοι δώσουν το παρών, είναι δεδομένο ότι νοιάζονται και θέλουν το καλό της Νίκης.
Έτσι ο Στράτος Γιδόπουλος θα πρέπει να ακούσει και να σεβαστεί όσους θέλουν να βοηθήσουν, οι οργανωμένοι θα πρέπει να ακούσουν και να σεβαστούν αυτούς που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια και η Ερασιτεχνική να παίξει το ρόλο του θεματοφύλακα της ιστορίας αυτής της ομάδας, που ψάχνει ακόμα για τη χαμένη της αξιοπρέπεια και τη χαμένη της αίγλη, αναλαμβάνοντας ρόλο μέχρι εκεί που μπορεί.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να βγει η Νίκη από το αδιέξοδο θα πρέπει ενωμένη να προχωρήσει μπροστά. Αλλιώς δε γίνεται… Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον και αντιπαραθέσεις και εγωισμοί δε χωρούν στην σημερινή συνάντηση.
Η ιστορική Νίκη για να βγει από το αδιέξοδο χρειάζεται άμεσα πράξεις και άμεση βοήθεια. Και η βοήθεια από έναν – δύο ανθρώπους πάλι δεν είναι αρκετή. Είναι γνωστό ότι υπάρχει διάθεση να στηρίξουν κι άλλοι την προσπάθεια, αλλά το έχουμε ξαναγράψει μέχρι την τελική συμφωνία υπάρχει δρόμος. Αυτόν το δρόμο καλούνται να τον χαράξουν σήμερα όσοι βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας.
Η κατάσταση δεν πρέπει να εκτραχυνθεί όπως σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, που λύση δε βρέθηκε και το επίπεδο της συζήτησης πρέπει να παραμείνει υψηλό. Στη σημερινή συνάντηση πρωταγωνιστές δεν πρέπει να είναι τα πρόσωπα, αλλά η Νίκη. Αν το καταφέρουν αυτό οι μέτοχοι, οι εκπρόσωποι των φιλάθλων, η Ερασιτεχνική και οι παράγοντες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να βοηθήσουν, τότε φαντάζει σίγουρο πώς η αυριανή θα είναι μια καινούρια μέρα για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.
 
 
 
 
 
 
 
Υπάρχει παρελθόν
Υπάρχει παρελθόν με τους φιλάθλους της ομάδας του Περιστερίου, και προκειμένου η ΠΑΕ να μην αφήσει την παραμικρή πιθανότητα για το παραμικρό επεισόδιο, προειδοποίησε τους οπαδούς της, ακόμα και να προκληθούν να μην αντιδράσουν… Βέβαια δύσκολο να βρίσκονται στο Καρπενήσι σήμερα οπαδοί του Ατρόμητου, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Έτσι η ΠΑΕ πήρε τα μέτρα της και έστειλε το μήνυμα στους φιλάθλους που σχεδιάζουν να βρεθούν σήμερα στο πλευρό των ερυθρολεύκων. Να θυμίσουμε ότι συμπλοκές είχαν υπάρξει κατά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΕΑΚ την προπερασμένη περίοδο και είχαν σημειωθεί επεισόδια στις κερκίδες.
Αγ. Θαν.
 
Γέλασε τελευταίος
Οι εφημερίδες που βιάστηκαν να βγάλουν νικητή τον Τζίγγερ, μάλλον εκτέθηκαν. Το καταστατικό δεν άλλαξε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Κανελλόπουλος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος για την προεδρία. Γελάει λοιπόν καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος…
Αγ. Θαν.
 
Ευπρόσδεκτοι
Για την επιστολή των πέντε φιλάθλων της Νίκης Βόλου, που αφορά στην συνεργασία της ομάδας με τον Χόρχε Μπάριος ενημερώθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος και μάλιστα προσπάθησε να βρει κάποιον γνωστό για να τους καλέσει στη σημερινή συνάντηση. «Είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν σήμερα να μας πούνε τις απόψεις τους… Μπορεί να είναι εποικοδομητικές. Ας μας κάνουν κριτική από κοντά», έλεγε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που πάντως πιστεύει ότι οι πέντε φίλαθλοι δε θα εμφανιστούν…
Αγ. Θαν.
 
Τέλος στις ελπίδες
Οι φίλαθλοι της Νίκης επιθυμούσαν διακαώς φέτος την επιστροφή του Χρήστου Χατζηπαντελίδη στην ομάδα. Να θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια ο Χατζηπαντελίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με την κυανόλευκη φανέλα και υπήρξε ο αγαπημένος παίκτης της κερκίδας. Όμως, τέλος στις ελπίδες των φιλάθλων για τον έλληνα φορ έβαλε η χθεσινή ανακοίνωση της Δόξας Δράμας, ότι απέκτησε τον ποδοσφαιριστή. Ήταν φυσικό άλλωστε ο «Χατζι» να επιλέξει ομάδα της Β’ Εθνικής για να συνεχίσει την καριέρα του.
Αγ. Θαν.
 
Προβάρει τα «ερυθρόλευκα»
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς βρίσκεται ο νεαρός αμυντικός των Νέων Αθλητών Νίκης, Αδάμ Τζανετόπουλος. Ήδη οι Πειραιώτες, έχουν κάνει κρούση στη διοίκηση της ομάδας ενώ και ο παίκτης είναι θετικός σε μια τέτοια κίνηση που θα αποτελέσει βήμα μπροστά στην καριέρα του. Ακόμα ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο καθώς οι διοικούντες την ερασιτεχνική Νίκη περιμένουν πρώτα να μιλήσουν με τον Στράτο Γιδόπουλο, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη Ν. Ιωνία, και μετά να απαντήσουν στις όποιες προτάσεις.
Θ.Δ.Κ
 
Χωρίς εκπροσώπηση
Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ξεκινά σήμερα στη Νέα Ιωνία και μεταξύ αυτών θα είναι και Ελληνες αθλητές που έχουν σημαντικές διεθνείς επιτυχίες. Ο Βόλος όμως δε θα έχει εκπρόσωπο…
Θ.Δ.Κ
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Θα βρεθεί τελικά η λύση σήμερα ή θα είναι η αρχή του τέλους;
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου