ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και ο Γιάννης Κοντοβάς στον Πύρασο

και-ο-γιάννης-κοντοβάς-στον-πύρασο-500181

Μια ακόμη μεταγραφή που τον κάνει πιο δυνατό, πραγματοποίησε ο Πύρασος, που μετά τις σημαντικές ανανεώσεις και τις προσθήκες με νεαρούς και ταλαντούχους, έβαλε και εμπειρία στην ομάδα με τον Π. Βούλγαρη και την επιστροφή Φασουράκη, ενώ χθες οριστικοποιήσε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κοντοβά . Ο Κοντοβάς τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με μεγάλη επιτυχία στη Σάμο. Γεννήθηκε στις 13/8/1981 και κατάγεται από το Αϊδίνι. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή σε διάφορες θέσεις, είτε ως μπακ, είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικός χαφ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αγροτικό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθν. Ολυμπιακό Βόλου, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με επαγγελματικό συμβόλαιο στη Β’ Εθνική το 2000, στον Γ.Σ Αλμυρού, στον Κένταυρο στη Δ’ Εθνική, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε σε ομάδες της Σάμου, πρώτα στην Αναγέννηση και έπειτα στον Πολυκράτη με τον οποίον κατέκτησε δύο κύπελλα της ΕΠΣ Σάμου. Μάλιστα, στον τελευταίο τελικό σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του, που στην παράταση κατέκτησε το τρόπαιο. Τώρα από τους κυπελλούχους ΕΠΣ Σάμου στους κυπελλούχους ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου , ανέφερε: «Επιστρέφω στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον Πύρασο, γιατί βρήκα μία ομάδα που έχει σοβαρή διοίκηση και στην τεχνική της ηγεσία βρίσκεται ο Λάκης Μπακάλης. Οι άνθρωποι του συλλόγου μου εξήγησαν τους μεγάλους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την οργάνωση που υπάρχει και έτσι, θέλησα κι εγώ από την πλευρά μου, να βοηθήσω σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Έμενα μακριά από το Βόλο τα τελευταία χρόνια, αλλά είχα συνεχή ενημέρωση για την πορεία του Πυράσου. Γνωρίζω ότι κάθε χρόνο, ο πήχης μπαίνει ψηλότερα και η ομάδα καθιερώνεται ως υπολογίσιμη δύναμη στη Δ’ Εθνική. Είμαι σίγουρος, ότι με πολλή δουλειά, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Λύση συνεργασίας με Κ. Κρεββατά

Ο ΑΣ Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κρεββατά από την ομάδα ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία ευχαριστούν τον Κωνσταντίνο για την προσφορά του και του εύχονται καλή συνέχεια. Ο Κρεββατάς με τη φανέλα του Πυράσου αγωνίστηκε σε 47 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 2 γκολ.

-Σε προγραμματισμένη εγχείριση στην κοιλιακή χώρα υπεβλήθη ο Θανάσης Σπύρου το πρωί της Πέμπτης και όλα κύλησαν κατ’ ευχήν. Ο νεαρός παίκτης θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει στο σπίτι του. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του στην ομάδα, του εύχονται να είναι σιδερένιος, να έχει ταχεία ανάρρωση και τον περιμένουν το συντομότερο δυνατόν, και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου