ΤΟΠΙΚΟ

Νικητής ο Βόλος 2004 στο γυναικείο ντέρμπι της Μαγνησίας

νικητής-ο-βόλος-2004-στο-γυναικείο-ντέρμπ-567194

Σε ένα παιχνίδι – πραγματική διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, ο Βόλος 2004 επικράτησε με 4-3 του Μαγνησιακού στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Μπροστά σε 50 περίπου φιλάθλους του αθλήματος, σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε η ένταση, το πάθος, οι πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, αλλά και το όμορφο θέαμα, καθώς μπήκαν 7 γκολ, η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά έφυγε στο τέλος νικήτρια, διατηρώντας τη 2η προνομιούχο θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από την Πανσερραϊκή που ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Ροδόπη ‘87.

Ο Μαγνησιακός προηγήθηκε 1-0, με πολύ ωραίο σουτ της Ογκιτσι, για να ισοφαρίσει η Οικονόμου σε 1-1, με κοντινή προβολή έπειτα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Το 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου πέτυχε η Ανδρέου με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι παίκτριες του Κατσαμόρα ισοφάρισαν σε 2-2 και πάλι με την Ογκιτσι, που ήταν εύστοχη σε πέναλτι που κέρδισε η Χρυσικοπούλου, ενώ η ίδια παίκτρια έκανε το χατ-τρικ με σουτ έξω από την περιοχή, βάζοντας και πάλι την ομάδα της στη θέση του οδηγού.

Ο Βόλος 2004 δεν είχε… όμως πει την τελευταία του λέξη, καθώς ισοφάρισε σε 3-3 με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε η Δημητριάδη (η τερματοφύλακας Ξάνθη είχε ανατρέψει την Οικονόμου), ενώ το τελικό 3-4 διαμόρφωσε η Βέτσικα στα τελευταία λεπτά, κάνοντας ανενόχλητη πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Κατσαμόρας): Ξάνθη Χ., Ζαμπάκα, Ξάνθη Μ., Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Κουλοχέρη, Κουσκούνη, Παπασακελλαρίου, Χρυσικοπούλου (71’ Ρουχά- 87’ λ.τ. Δερβενιώτη), Πέτση (46’ Κατσαβριά), Ογκιτσι.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Πλατανιάς): Χατζηλαζάρου, Γρηγοριάδη, Βέτσικα, Σταυροπούλου ( 77’ Λεονταρίτη), Αβντόλι, Γουγούση, Πούλιου (55’ Τσελίκα), Οικονόμου, Δημητριάδη, Ανδρέου, Γάτσιου (92’ Καλαμπούκα).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου