ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγωνιστικά αποκαλυπτήρια

αγωνιστικά-αποκαλυπτήρια-499360

Τα πρώτα αγωνιστικά αποκαλυπτήρια κάνει σήμερα η νέα ομάδα του Ολυμπιακού που από την Τετάρτη βρίσκεται στην Ευρυτανία και στις 6.30 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου δίνει τον πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Παρ’ ότι είναι ακόμη νωρίς, ο Σάκης Τσιώλης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και θα βγάλει τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός του Αργεντινού Πάολο Φραντζιπάνε, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει και πρωινή προπόνηση, ενώ το ματς το απόγευμα αναμένεται να παρακολουθήσουν και αρκετοί Βολιώτες φίλαθλοι του Ολυμπιακού με εκδρομή στο Καρπενήσι (Το πούλμαν ξεκινά στης 13:30 από το δημαρχείο ).

Μάλιστα, η διοίκηση της ερυθρόλευκης ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, συνιστά στους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα, στις προπονήσεις και στους φιλικούς αγώνες, να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να μην αντιδράσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση κι αν δεχθούν.

Το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν αποτελεί πεδίο μάχης. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι πρωτοπόρος σε θέματα βίας και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Ζητούμε από τους φιλάθλους μας να ακολουθήσουν το δρόμο που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε απαρέγκλιτα».

Ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιασθεί σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας πιο κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, που θα αρχίσει στις 28 και 29 Αυγούστου ….και θα μείνει ως τις 23 του μήνα στην Ευρυτανία και εκτός από το σημερινό φιλικό, την άλλη εβδομάδα θα γίνει ένα ακόμη ματς με την Καβάλα και ένα ακόμη, ίσως με τη Λάρισα .

ΟΙ ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν στις 25/7 για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας με προορισμό τη Βόρεια Ιταλία.

Στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά στις 28 Ιουλίου με την Κρεμονέζε στις 30 Ιουλίου, αγώνες 45’ λεπτών με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου , στις 2 Αυγούστου με Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου με Ρόμα ή Λάτσιο.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, στις 13 του μήνα, στο Βόλο, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ θα γίνουν και φιλικά ματς στις 18 Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Οπαδικό φόρουμ από τους Austrian Boys

“Την Τετάρτη 21.07.2010 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Park ( 1ος Όροφος ) οι Austrian Boys διοργανώνουν οπαδικό φόρουμ με σημείο αναφοράς το νέο αθλητικό νόμο, την προστασία της ομάδας και τη νομική κάλυψη – ασφαλείς μεταφορά των οργανωμένων οπαδών. Καλούμε να παραστεί ο εκπρόσωπος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Ψάρας, το Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μπατζιάκας, ο Αστ. Διευ/ντης Μαγνησίας κ. Κιος, ο εκπροσώπος της Ο.ΣΥ.ΦΕ κ. Παντελόπουλος και οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Φιλάθλων της πόλης μας που εκπροσωπούν ομάδες της Super League . Η παραπάνω συνάντηση, θα έχει σκοπό να κατανοηθούν οι αλλαγές του νέου νόμου ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα βίας που θα αντιμετωπίσουμε τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια και φυσικά να βοηθήσουμε στο έργο της ΠΑΕ μας, αυτό κατά της βίας”.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου