ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Σπύρο Χαλάτση για Νο1 ο Αίας

τον-σπύρο-χαλάτση-για-νο1-ο-αίας-500656

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε την περσινή χρονιά στην άμυνα και στη θέση του τερματοφύλακα η ομάδα του Αίαντα Σούρπης, καλύπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έναν καλό τερματοφύλακα ήθελε ο προπονητής της ομάδας, Λουκάς Κατσαμπέκης και τελικά πήρε έναν από τους καλύτερους. Ο λόγος για τον Σπύρο Χαλάτση που παλαιότερα αγωνίστηκε και στην ομάδα του Αλμυρού.

Ο Χαλάτσης, αν και νεαρός στην ηλικία έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί παρά το πλούσιο ταλέντο του. Στον Αλμυρό και στις Μικτές ΕΠΣΘ ήταν από τους καλύτερους παίκτες και ίσως ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο τοπικό πρωτάθλημα. Έφυγε με τις καλύτερες προδιαγραφές για να κάνει το μεγάλο άλμα στο Λεβαδειακό.
Εκεί δεν αγωνίστηκε πολύ, με αποτέλεσμα να μεταγραφεί αρχικά δανεικός στο Φωκικό και έπειτα στον Αιολικό στη Γ’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Χαλκίδα. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν πέρυσι ο Ολυμπιακός Λουτρακίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Από το βιογραφικό του μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντική επιτυχία είναι για τον Αίαντα αυτή η μεταγραφή. Στην ομάδα της Σούρπης θα βρει και τον αδερφό του, Νίκο, που πέρυσι δεν αγωνίστηκε πολύ λόγω τραυματισμού. Πάντως. εκτός του Χαλάτση, ο Αίαντας θα αποκτήσει κι άλλους παίκτες κυρίως για την αριστερή πτέρυγα όπου υπάρχει κενό και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου