ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Θανάσης Παχής στον πάγκο του Άρη

ο-θανάσης-παχής-στον-πάγκο-του-άρη-500667

Στον έμπειρο τεχνικό, Θανάση Παχή, εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι του Άρη Μελισσατίκων τις τύχες της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο κ. Παχής, ο οποίος πέρυσι έχοντας υπό τις οδηγίες του, το Σαρακηνό, τον ανέβασε στην Α’ κατηγορία με πολύ καλή παρουσία όλη τη χρονιά φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει και φέτος ανάλογη πορεία με τον Άρη. Ο πρώην, πλέον τεχνικός του Σαρακηνού αντικαθιστά στον πάγκο των Μελισσατίκων τον Παναγιώτη Ζαφειρίου, ο οποίος αναμφισβήτητα αφήνει σημαντική δουλειά πίσω του.
Πάντως ο Θανάσης Παχής που ως ποδοσφαιριστής έφθασε με τον Τοξότη ως και τη Β΄Εθνική, έχει εργασθεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες του Νομού και έχει στόχο σε συνεργασία με το ΔΣ του Άρη να δημιουργήσει μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο .
Να θυμίσουμε πως ο σύλλογος των Μελισσατίκων εδώ και λίγες μέρες έχει και νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής: Πρόεδρος: Κατερίνα Ελευθερίου-Καρταπάνη, αντιπρόεδρος: Δημήτρης Καρακάσης, γραμματέας: Μάχη Ροδίου-Κοντάκη, ταμίας: Ζήσης Λεμονής, γενικός αρχηγός: Νίκος Σκοπελίτης, έφορος γηπέδου: Νίκος Μπασδάνης, έφορος ακαδημιών: Βαγγέλης Λιβογιάννης και μελη Γιώργος Βούλγαρης ,Χρήστος Σπανομήτρος και ο Πέτρος Ζαντερίου που μετα απο αρκετά χρόνια παρουσίας στα γήπεδα … κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια .Η επιτροπή μεταγραφών αποτελείται από τους : Νίκο Σκοπελίτη (6979432154), Ζήση Λεμονή (6973459446), Μάνθο Κοντάκη (6977572339) και τον προπονητή Θανάση Παχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου