ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζει το μοντάρισμα της νέας ομάδας

αρχίζει-το-μοντάρισμα-της-νέας-ομάδας-485907

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, με τον Σάκη Τσιώλη να ρίχνει το βάρος στην τακτική και να αρχίζει το μοντάρισμα της νέας ομάδας .
Η αποστολή του Ολυμπιακού με 28 παίκτες έφθασε χθες το μεσημέρι στο Καρπενήσι και αφού ακολούθησαν μερικές ώρες ξεκούρασης, το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση.
Σε αυτή συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Αργεντινού Πάολο Φραντζιπάνε, ο οποίος ακολουθεί φυσιοθεραπείες και ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στην πισίνα.
Σήμερα Πέμπτη, θα γίνουν δύο προπονήσεις, πρωί κι απόγευμα, ενώ αύριο Παρασκευή στις 6.30 μμ θα δώσει το πρώτο φιλικό ματς κόντρα σε Ατρόμητο για το οποίο μάλιστα, ο κόσμος του Ολυμπιακού διοργανώνει εκδρομή στο Καρπενήσι (Το πούλμαν ξεκινά στης 13:30 από το δημαρχείο ,πληροφορίες ( όχι κρατήσεις) 6975848668.)
Ο Ολυμπιακός που θέλει να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που θα αρχίσει στις 28 και 29 Αυγούστου ….θα μείνει ως τις 23 του μήνα στην Ευρυτανία, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν στις 25/7 για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας με προορισμό τη Βόρεια Ιταλία.
Στο Καρπενήσι, εκτός από το αυριανό φιλικό, την άλλη εβδομάδα θα γίνει ένα ακόμη ματς με την Καβάλα και ένα ακόμη, ίσως με τη Λάρισα .
Στη Βόρεια Ιταλία, έχουν κλεισθεί φιλικά στις 28 Ιουλίου με την Κρεμονέζε στις 30 Ιουλίου σε αγώνες 45’ λεπτών με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου , στις 2 Αυγούστου με Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου με Ρόμα ή Λάτσιο.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, στις 13 του μήνα, στο Βόλο, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ θα γίνουν και φιλικά ματς στις 18 Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου