ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα κόκκινα ο Ντένις Ρομεντάλ

στα-κόκκινα-ο-ντένις-ρομεντάλ-499844

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει ο Ντένις Ρόμενταλ τα επόμενα δύο χρόνια, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», ο Δανός τόνισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Είναι πολύ όμορφα, πήγα στο προπονητικό κέντρο που είναι μεγάλο και εντυπωσιακό. Μου άρεσε πολύ το γήπεδο, επειδή έχω συνηθίσει να είναι κοντά οι εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο και να αισθάνομαι την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ καλό τρόπο, ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ανυπομονώ να παίξω», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος παίκτης.
Στη συνέχεια, ο διεθνής άσσος τόνισε: «Ξέρω ότι πρέπει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, γι’ αυτό ήρθα. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μου αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες. Χρειάζεται να βελτιώσω τις κεφαλιές μου, το οποίο είναι αρνητικό για μένα. Προτιμώ να αγωνίζομαι σε σύστημα 4-3-3, αν και ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει το σύστημα, απλά το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου