ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θελει να τελειώνει… νωρίς

ο-ολυμπιακός-θελει-να-τελειώνει-νωρί-520661

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ξεκινούν σήμερα στην Αλβανία με αντίπαλο την Μπέσα για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από το σημερινό πρώτο παιχνίδι στα Τίρανα και αυτό ακριβώς υποστήριξε ο Ραούλ Μπράβο λίγο πριν την αναχώρηση.
Ο Εβαλντ Λίνεν παρουσιάστηκε αισιόδοξος και πιστεύει πως η ομάδα του, παρά τις ελλείψεις, είναι σε θέση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. «Δε μας φοβίζει το άγνωστο. Την Μπέσα την ξέρουμε ως ομάδα. Κάναμε καλή προετοιμασία, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του γερμανού τεχνικού στο αεροδρόμιο.
Δηλώσεις έκανε κι ο Ραούλ Μπράβο, που μίλησε για το στόχο των «ερυθρολεύκων», ενώ χαρακτήρισε περίεργο συναίσθημα να αγωνίζεται η ομάδα από τόσο νωρίς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
«Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε την πρόκριση . Κάναμε καλή προετοιμασία, είναι περίεργο το ότι πάμε τέτοια εποχή για επίσημο ματς, αλλά θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο ισπανός αμυντικός.
Υπενθυμίζεται, πως στην αποστολή στα Τίρανα δε συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Μέλμπεργκ και Ντάρμπισαϊρ, καθώς κι οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Νικοπολίδη, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Βαλεριάνο, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτη, Επστάιν, Βασιλόγιαννη, Φετφατζίδη, Κατσικογιάννη, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς.
Ο Ισπανός Νταβίντ Φερναντέθ Μπορμπαλάν θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέσα στην Αλβανία για τον β` προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ . Την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» (22 Ιουλίου) θα διευθύνει ο Άγγλος Λι Πρόμπερτ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου