ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενίσχυση στο Νο1 για την Αγία Παρασκευή …με Σ.Πλακαρό κάτω από τα δοκάρια της

ενίσχυση-στο-νο1-για-την-αγία-παρασκευή-501100

Σε μια σημαντική μεταγραφή στο Νο1 προχώρησε η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής, καθώς απέκτησε τον 23χρονο τερματοφύλακα Σωτήρη Πλακαρό.
Ο ταλαντούχος πορτιέρο θα αποτελέσει τη βασική επιλογή του προπονητή Κώστα Μπράτσου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και αναμφίβολα θα βοηθήσει τα μέγιστα.
Άλλωστε ο Πλακαρός γνωρίζει καλά την ομάδα της Αγίας Παρασκευής αφού έχει ξανααγωνισθεί, γνωρίζει επίσης πως η ομάδα έχει παράδοση στους γκολκίπερ στέλνοντας σε επαγγελματικές ομάδες τους Γλύκο -Στούκα ,ενώ επίσης έχει συνεργασθεί και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γρηγοριάδη .
Ο Σωτήρης Πλακαρός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΠΟΒ, Ιάσονα Αλλης Μεριάς Νηλέα, ΑΕ Λεχωνίων, Κένταυρο ενώ αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμά του από την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, καθώς είχε αγωνιστεί και κατά το παρελθόν.
Ο νεαρός τερματοφύλακας πάντως αποτελεί άλλη μια φετινή μεταγραφή για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που ενισχύεται σημαντικά. Η Αγία Παρασκευή απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Θανάση Γκόλια που έχει αγωνισθεί σε Κένταυρο Πύρασο, Μικροθήβες ,τους Αποστόλη Αποστολίδη και Θωμά Ζάγκα από τον Πύρασο, τον Νίκο Νικούδη από τον Πανιώνιο, τον Γιώργο Λάμπρου από τη Χαλκίδα αλλά τον Σωτήρη Αναστασίου που επιστρέφει από το δανεισμό του στη Μακρινίτσα.
Αντίθετο δρομολόγιο από αυτό των Αποστολίδη και Ζάγκα θα ακολουθήσει ο Σπύρος Αναστασίου καθώς από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Πύρασο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου