ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα χρειαστούν 20 μεταγραφές»

θα-χρειαστούν-20-μεταγραφές-500192

Απαντες στη Νέα Ιωνία περιμένουν την μεθαυριανή κρίσιμη συνάντηση ώστε να καταλήξουν σε κάποια λύση και σε κοινή γραμμή που θα ακολουθηθεί από όλους προκειμένου η Νίκη Βόλου να βγει από το αδιέξοδο. Την ίδια ώρα, ο Στράτος Γιδόπουλος έχει αρχίσει να κινείται για τα μεταγραφικά της ομάδας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δεσμεύσει ακόμα παίκτες και να κλείσει συμφωνίες, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Άπαντες είναι αισιόδοξοι ότι από την συνάντηση της Παρασκευής όλο και κάτι θετικό θα προκύψει… Μέτοχοι, μεγαλομέτοχος και οι υπόλοιποι, εκπρόσωποι των οργανωμένων, παράγοντες που συνεχίζουν να ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την ομάδα και η Ερασιτεχνική, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να βρουν την κοινή συνισταμένη και παράλληλα τον τρόπο που θα βοηθήσουν το ιστορικό σωματείο να βγει από το αδιέξοδο.

Χρειάζεται βέβαια να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της συζήτησης, γιατί σε περίπτωση που δε βάλουν όλοι πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και προκύψουν διαφωνίες βγαλμένες από το παρελθόν, τότε το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί… Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση, καθώς μπροστά στον κίνδυνο να διαλυθεί η ομάδα, όσοι εμπλέκονται με αυτή και την αγαπούν φαίνεται πώς αφυπνίστηκαν. Βέβαια, στην προσπάθεια τους χρειάζονται και άλλους συμπαραστάτες, καθώς και τον υπόλοιπο κόσμο της Νίκης, που πρέπει να βοηθήσει από την πλευρά του με ότι τρόπο μπορεί.

Παπαδιονυσίου και Αθανασόπουλος προτάθηκαν

Στα μεταγραφικά, ο Στράτος Γιδόπουλος κινείται προκειμένου να έχει έτοιμες κάποιες λύσεις, αλλά προς το παρόν δεν κλείνει συμφωνίες, αφού όπως λέει και ο ίδιος δεν υπάρχει κάποια τελική απόφαση για την ομάδα. Ναι μεν, άπαντες δείχνουν καλή διάθεση, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να αποδειχτούν και στην πράξη και αρχής γενομένης από τη συνάντηση της Παρασκευής, να ξεκινήσουν οι ενέργειες και να παρθούν αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Ο Γιδόπουλος κοιτάει στο εξωτερικό για μεταγραφές, ενώ παράλληλα ρίχνει δίχτυα και στην Ελληνική αγορά. Άλλωστε όπως τονίζει ο έμπειρος παράγοντας πρέπει να γίνουν 20 μεταγραφές για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα: «Χρειαζόμαστε περίπου 20 ποδοσφαιριστές. Είναι λίγοι αυτοί που θα μείνουν από πέρυσι. Έτσι κοιτάμε σε όλες τις ηλικίες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, βάσει των προϋποθέσεων που θέτουν και οι κανονισμοί. Αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή και βρεθεί η λύση, που εύχομαι και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, θα υπάρξουν άμεσα κάποιες κινήσεις», δηλώνει σχετικά.

Στην κυανόλευκη ΠΑΕ προτάθηκαν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι 22 ετών και πέρυσι με την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ κατέγραψε 22 συμμετοχές στο Νότιο Ομιλο της Γ’ Εθνικής, εκ των οποίων στα 18 ματς ξεκίνησε βασικός. Είναι αριστερό μπακ και θεωρείται μια καλή λύση για τα μετόπισθεν.

Επίσης, προτάθηκε και ο Χρήστος Παπαδιονυσίου, ο οποίος αγωνίζονταν στον Παναιγιάλειο, κάνοντας οκτώ ματς. Είναι 22 ετών επίσης, παίζει στο κέντρο και είναι αριστεροπόδαρος.

Αυτές είναι μόνο από τις δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Γιδόπουλος, ενώ το βάρος θα πέσει αναμφίβολα στην επιλογή των κοινοτικών που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από αυτό τον τομέα, αφού γίνονται καταρχάς διερευνητικές επαφές. Από τη στιγμή που βρεθεί λύση την Παρασκευή, θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο. Αν δε βρεθεί, τότε όλα θα μείνουν στάσιμα και η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Άλλωστε στην αναμονή βρίσκονται και οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής προκειμένου ο Γιδόπουλος να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να αποφασίσει ποιοι παίκτες από τους Νέους Αθλητές θα προωθηθούν στην ΠΑΕ. Ο Χόρχε Μπάριος άλλωστε παρακολουθούσε κάποιους από αυτούς και έχει κάνει τις προτάσεις του.

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Κακαζούκης

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Κακαζούκης. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε για έξι μήνες την κυανόλευκη φανέλα και αγωνίστηκε σε δέκα ματς της Γ’ Εθνικής. Έτσι όλο και λιγοστεύουν οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν τις διεργασίες της διοίκησης. Τη Δευτέρα είχε προηγηθεί ο Βασίλης Κωνσταντινίδης που υπέγραψε στον Πιερικό και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου