ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Θυμνιό και… Αναγνωστόπουλους η Νίκη

ανακοίνωσε-θυμνιό-και-αναγνωστόπου-501133

Τρεις παίκτες ανακοίνωσε χθες η ομάδα μπάσκετ της Νίκης. Οπως αναμενόταν, οι κυανόλευκοι γνωστοποίησαν δύο νέες μεταγραφές και μια επιστροφή. Συγκεκριμένα, απέκτησαν τους Ναούμ Θυμνιό και Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ενώ επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας, ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, που είχε δοθεί δανεικός στην Κομοτηνή.
Τέσσερα νέα πρόσωπα λοιπόν, προστέθηκαν στον κυανόλευκο σύλλογο, αφού ήδη έχει αποκτηθεί πριν μερικές ημέρες και ο Χρήστος Ζαρογιάννης. Οι μεταγραφές των Ζαρογιάννη και Θυμνιού κάνουν την ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού αποτελούν δύο καλαθοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο σκοράρισμα και όχι μόνο.
Ο Ναούμ Θυμνιός αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ έχει ύψος 1.95 και μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια κοντά και μακριά από το καλάθι. Ο Ναούμ Θυμνιός είναι ένας all around παίκτης, που έχει εμπειρία και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Μέσα στο γήπεδο μπορεί να κάνει σχεδόν οποιαδήποτε δουλειά και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Μπορεί να σκοράρει, να δώσει τελικές πάσες στους συμπαίκτες του, να μαρκάρει χαμηλότερους ή ψηλότερους αντιπάλους, ενώ έχει έφεση τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό ριμπάουντ. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Προηγούμενες ομάδες του ήταν το Βελβεντό Κοζάνης, ο Ηρακλής, ο Αίας Ευόσμου, ο ΓΣ Λάρισας, ο Αιγινιακός, η Αναγέννηση Φλόγας και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Ο Ναούμ Θυμνιός υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Βόλο, με τους διοικούντες το σύλλογο να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και να τον εντάσσουν στο δυναμικό της ομάδας.
Επίσης, συμφωνητικό συνεργασίας με το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας υπέγραψε ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος. Ο παίκτης που κατάγεται από τα Φάρσαλα αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα και του Ολυμπιακού Βόλου. Αναμένεται να δώσει και αυτός με τη σειρά του σημαντικές λύσεις στη ρακέτα στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Επιπλέον, επιστρέφει στην ομάδα ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, πλέι μέηκερ, που πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Κομοτηνή. Ο νεαρός που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Νίκης, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέηκερ.
 
Το σκέφτονται για Σερμέτη
Την ώρα που οι νεαροί Μαυρογιάννης και Παπούλιας, δυο καλαθοσφαιριστές γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας, που μάλιστα έχουν χριστεί και διεθνείς, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για νέες περιπέτειες και το πιθανότερο για την πρωτεύουσα, στη Νίκη ψάχνουν εναγωνίως τη λύση για πλέι μέηκερ. Μάλιστα, το γεγονός ότι ακόμα ο Σερμέτης δεν τα έχει βρει με την Μεταμόρφωση, τους έχει κάνει να σκέφτονται την περίπτωση του Βολιώτη καλαθοσφαιριστή. Ολα όμως, βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο προς το παρόν και μέχρι χθες τουλάχιστον δεν είχε γίνει επίσημη πρόταση στον παίκτη. 
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου